IPMA-NL commissie huishoudelijk reglementHet bestuur roept IPMA-leden op zitting te nemen in de nieuw op te richten landelijke commissie huishoudelijk reglement.


Op de laatste ALV (2021) is het aangepaste huishoudelijk reglement geaccordeerd. De ALV heeft gisteren aangegeven dat het goed zou zijn dit huishoudelijk reglement op een reguliere basis te verbeteren. Bestuur is het hier mee eens en heeft in de vergadering dan ook toegezegd tot het instellen van een nieuwe landelijke commissie “huishoudelijk reglement”.

Doel van deze commissie is het bestuur gevraagd en ongevraagd te adviseren over en voorstellen te doen inzake het verbeteren van het huishoudelijk reglement binnen de kaders van de statuten van de vereniging. Leden die geïnteresseerd zijn een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van IPMA-NL en het vakgebied worden nadrukkelijk gevraagd hun interesse kenbaar te maken bij de secretaris van de vereniging.

Bij het samenstellen van de commissie zal het Bestuur uitgaan van een minimum aantal commissie leden van 3 en een maximum van 5 met een goede verdeling over de drie belangrijkste ledengroepen Student / Young professional, Professional en Senior Professional.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?