Maak kennis met de genomineerden voor de IPMA-NL Young Projectmanager van het jaar! Alle genomineerden stellen zich graag voor. Wie denk jij dat er gaat winnen?


Annemarijn Schoon werkt sinds twee jaar bij de Brocacef Groep waar onder meer de farmaceutische groothandel Brocacef en apotheekketen BENU onderdeel van zijn. Annemarijn startte als projectmanager, maar sinds mei van dit jaar vervult zij de rol van Business Innovatie Manager. Het project waarop Annemarijn IPMA-C gecertificeerd is, deed zij voor Brocacef Zorglogistiek. 

Geertjan Wolfs werkt sinds 2014 bij TomTom, waarvan de laatste drie jaar als Project Manager Connected Services. In de casus waarop Geertjan IPMA-C gecertificeerd is, was een van de grootste automobielfabrikanten ter wereld op zoek naar een systeem voor navigatie en verkeersinformatie om te integreren in al zijn nieuwe voertuigen. Het betrof een contract met een looptijd van meerdere jaren. Het autoconcern verzocht onder andere TomTom om met een voorstel te komen. Lees verder op ipma.nl over het strategisch belang van het eindresultaat van het project van Geertjan.

Jens Hegeman heeft sinds januari 2020 een nieuwe werkgever, maar daarvoor was hij drie jaar lang Project Manager New Facility Setup bij GKN Fokker Elmo. In die rol heeft Jens een gloednieuwe fabriek opgezet in de stad Pune in India. Deze fabriek ging in november 2019 open en produceert elektrische kabelbomen voor de luchtvaartindustrie. Op dit project is Jens IPMA-C gecertificeerd. Benieuwd naar de drie gouden tips van Jens? Je leest het op ipma.nl.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?