Glorieus Falen webinar op 14 mei

Zo faalde ik in het introduceren van mezelf.

Toen ik naar de brugklas ging verhuisden wij van Weesp naar Doetinchem. Dat had niks met mij te maken, maar ik moest er wel mee omgaan.

Op advies van een aantal volwassenen stelde ik me extraverter op dan ik ben. Ik babbelde in de pauze en tijdens de les, fietste samen met anderen (die de weg beter kenden) naar huis en maakte afspraken. Totdat… “Zeg nog eens iets! Je praat zo raar.”

Of een half Amsterdamse Z raarder is dan het platte Achterhoeks valt te betwijfelen, maar ik zakte door de grond en ging minder praten.

Als externe projectmanager kom ik regelmatig in een nieuwe omgeving. Tegenwoordig fiets ik de eerste dagen niet samen, maar interview ik mijn nieuwe collega’s over de dingen die echt niet kunnen en de dingen die ik perse wel moet doen. Ik plons niet meer zomaar in een cultuur, ik onderzoek hem eerst.
En ik praat ABN. Denk ik.
_____

Faalmomenten, we hebben ze allemaal. Soms voelen we ons er een tijdje rot over. Af en toe schamen we onszelf ervoor of voelen we ons vernederd. En er over durven vertellen is beangstigend en doen we liever niet.

Maar wist je dat faalmomenten ook heel nuttig kunnen zijn? Voor je brein én voor je project? Dat je je team er mee kan versterken en dat een faalmoment een positieve uitkomst kan hebben?

In College Falen (webinar) leren we je meer over falen: de facts, de mythes én geven we een doorkijkje hoe jij faalverhalen kunt bouwen, zodat je ze effectief kan inzetten in jouw projecten.

College Falen is een webinar en wordt gegeven op 14 mei 20:00 uur. Je hosts zijn Eveline Mos en Anna Schakel.

Lijkt dit je wat? Meld je dan aan via onderstaande button!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?