Breng Projectmanagement “Back to Basic” om een operatie van 5 jaar tot een succes te maken.

Als projectprofessional sta je voor de uitdaging om ook in langjarige operaties succesvol als projectmanager te opereren. Maar hoe doe je dat dan?

Cok van Schooten (IPMA B) en Lars Gerding (IPMA C) delen in deze sessie hun aanpak om als Project Managers dit voor elkaar te krijgen in een 5-jarige Asset Management contract dat Royal HaskoningDHV heeft. Ze delen hun ervaring om ICB competenties in dit soort situaties te benutten.

Zie hier al je favorieten.

Cok van Schooten is IPMA-B gecertificeerd en heeft zijn ervaring opgedaan als Project Manager bij het uitvoeren van complexe bouwprojecten in verschillende landen. Zijn passie ligt op het snijvlak van techniek en stakeholders met een pragmatische en oplossingsgerichte attitude. Vanaf juni 2021 is hij fulltime verantwoordelijk als Operations Manager in het Asset Management contract van Royal HaskoningDHV.

Lars Gerding is IPMA C gecertificeerd en heeft een achtergrond als architect in de vastgoedontwikkelingsindustrie. Zijn passie is om beperkingen en uitdagingen om te gaan en van het eerste idee tot de succesvolle oplevering van een project te gaan. Lars werkt in het beschreven Asses Management contract.Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?