De PM doet een project goed, maar niet altijd het goede project.

Als projectmanager sta je voor de uitdaging om jouw project ook na afronding nog lange tijd te laten bijdragen aan het succes van de organisatie.  Maar hoe doe je dat dan? Een goed uitgevoerd project is zeker niet de garantie voor een goede duurzame inpassing in de staande organisatie. Een sterke interactie met Asset Management is hier de sleutel.

Project Manager Lars Gerding (IPMA C) en Asset Manager Geert Füchs delen in deze sessie hun aanpak om dit voor elkaar te krijgen in een 5-jarige Asset Management contract dat Royal HaskoningDHV heeft. Ze delen hun ervaring om ICB competenties in dit soort situaties te benutten, en zullen ook jouw mening vragen.


[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Geert Füchs is bij Royal HaskoningDHV de Leading Professional op het gebied van Asset Management. Hij heeft een jarenlange internationale ervaring op het gebied van Asset Management en is verantwoordelijk voor de contracten met o.a. ABN AMRO Bank, Chemelot, Yara en Alliander. Geert streeft naar een duurzame opbrengst van de functionaliteit van assets.

Geert Füchs

Lars Gerding is IPMA C gecertificeerd en heeft een achtergrond als architect in de vastgoedontwikkelingsindustrie. Zijn passie is om beperkingen en uitdagingen om te gaan en van het eerste idee tot de succesvolle oplevering van een project te gaan. Lars werkt in het beschreven Asset Management contract.

Lars Gerding


Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?