Kandidaat voor bestuurZoals eerder al is aangekondigd neemt het IPMA-NL bestuur vanaf de ALV op dinsdagavond 10 mei afscheid van twee bestuursleden: Marcel Vilain en Annet Holtrop. Het bestuur draagt een kandidaat voor: Sandra de Haan-Morlog.


Over Sandra de Haan-Morlog

Hoe ben je in aanraking gekomen met de vereniging IPMA-NL?

Via LinkedIn kwam ik in contact met Bert van der Hooft. Hij heeft me wegwijs gemaakt in de vereniging en het gebruik van IPMA Connect. Fantastisch om op die manier met mensen in contact te komen die ook op de een of andere manier bezig zijn met veranderingen, projecten en zich elke dag inzetten om dingen beter te maken.

IPMA-NL bijeenkomstenWaar wil jij je op focussen wanneer je onderdeel uitmaakt van het IPMA-NL bestuur?

Waar ik als een blok voor gevallen ben is de basis en de kracht van IPMA-NL: ekaars kennis en netwerk versterken. Door ervaringen uit te wisselen, elkaar te ontmoeten en oprechte interesse te hebben in elkaars werk en persoon. Om dat te kunnen blijven voeden heb je actieve en betrokken leden nodig en een gezonde vereniging in de zin van financiën en secretariële ondersteuning. Ik zou vereerd zijn als ik de (nieuwe) contacten met leden en bedrijven mag voeren om IPMA-NL een sterke en actieve vereniging te laten blijven.

Welk project heeft een indruk bij jou achtergelaten? En hoe komt dat?

Het laatste project dat ik in loondienst heb uitgevoerd: Sturen op Zelfsturing. Dat is een methodiek om klanten te begeleiden bij hun zorg- en welzijnsvraagstukken. Wat veel indruk op me maakte was de samenwerking tussen de gemeente, onderzoekers van de Hogeschool en een wetenschappelijk adviesbureau. Die drie eenheid zorgde voor een optimale combinatie van weten wat werkt en hoe dat in de praktijk toegepast kan worden. Ik heb steeds gedacht: “Zo moet dat overal!” Daarvoor was ik namelijk gewend om projecten uit te voeren met interne collega’s. Dit was een waardevolle verrijking.

Opgeven voor bestuurslid
Opgeven kan tot uiterlijk 3 weken voor de ALV bij het IPMA-NL secretariaat, mits de kandidaatstelling voorzien is van de handtekening van tenminste 20 leden. Wanneer tegenkandidaten zijn gesteld, zendt de Secretaris uiterlijk 8 dagen voor de ALV op 10 mei de leden een schriftelijke opgave van tegenkandidaten. Indien er geen tegenkandidaten worden gesteld, worden conform de statuten de door het bestuur gestelde kandidaten geacht te zijn verkozen.

Interesse? Mail naar secretariaat@ipma.nl t.a.v. de Secretaris.

Ken jij iemand voor een positie binnen het bestuur? Deel dit bericht dan met diegene!

Aanmelden ALV
IPMA-NL lidmaatschap

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?