Een bijdrage van

Richard SweerRichard Sweer: na mijn informatica opleiding ben ik begonnen als ontwikkelaar en verder doorgegroeid tot projectmanager. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als projectmanager. Mijn passie ligt in het succesvol uitvoeren van maatwerk software projecten bij (middel)grote en internationale bedrijven. Van klanten krijg ik vaak te horen dat ik zeer duidelijk en helder ben over doorlooptijden en kosten van ICT projecten door het inzetten van softwaremetrieken. Het steeds beter worden in voorspelbaar maken van projecten op basis van internationale/defacto standaarden en objectieve metingen van doorlooptijd, kosten en kwaliteit van projecten blijft mijn grootste passie. De laatste 10-15 jaar ben ik vooral betrokken bij grootschalige landelijke en internationale projecten. Ben lid van IPMA-NL, NESMA (www.nesma.org) en de NEN normcommissie “Software en System Engineering”.

Richard Sweer
Ticket IPMA-NL VAKdag

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?