Het kan eenvoudig, volgens keynote Allard Droste

Op 2 november aanstaande vindt de 32e editie van het IPMA Jaarcongres plaats. Allard Droste, één van de keynote sprekers, laat in zijn presentatie zien hoe het in alle eenvoud ook anders kan. Met vertrouwen, loslaten en durf kunnen mensen veel meer dan we denken. Op zeer interactieve wijze neemt Allard de mensen tijdens zijn presentatie mee in wat een geweldige mogelijkheden je hebt als je alle vaste structuren uitje bedrijf haalt en de mensen weer in kracht zet. Hierdoor gaat plezier en effectiviteit hand in hand en kunnen alle medewerkers weer mede-ondernemers worden. Geen presentatie vol theorie en wetenschap, wel vol met anekdotes uit de praktijk hoe het anders kan.

Over Allard
Allard Droste is ondernemer, investeerder, bestseller auteur, spreker en professioneel dromer. Zijn doel: bedrijven en mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Nodig Allard uit bij een bedrijf of organisatie, en hij zal je laten zien waar de energie verloren gaat. “Vaste bedrijfsstructuren en managers zijn absoluut overbodig voor een gezonde onderneming”. Allard bewijst dat plezier en effectiviteit hand in hand kunnen gaan en hoe alle medewerkers weer mede-ondernemers worden. Allards boek “Semco in de Polder” is genomineerd als managementboek van het jaar. Zijn anekdotes en ervaringen haalt hij uit zijn directe werkomgeving.

Het IPMA Jaarcongres 2017
Het IPMA Jaarcongres op 2 november 2017 geeft een overzicht van de trends en ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement. Met dit jaar de 32e editie is dit het langstlopende congres voor de projectmanagement professional in Nederland. Jaarlijks komen 250-300 bezoekers bijeen in het Spant te Bussum. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.ipmajaarcongres.nl.

Benieuwd naar de andere keynote sprekers? Klik hier voor het volledige programma.

Verzekerd zijn van een deelnameplaats?

Schrijf je nu in wees verzekerd van een deelnameplaats op het IPMA Jaarcongres 2017. Als IPMA lid ontvang je bovendien ook nog eens €100,- korting!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?