Praten over falen. Daar rust nog wel een taboe op! We hebben allemaal geleerd dat we de vuile was niet buiten mogen hangen. Dat fouten maken menselijk is, als het maar niet te vaak gebeurd. Maar hebben we ook geleerd te reflecteren op wat niet goed gaat? Om te groeien van onze blunders?

Tijdens het IPMA-NL Seminar Briljante Mislukkingen ga je samen met Glorieus Falen bouwen aan jouw faalverhaal, zodat je die als prachtige schone was buiten kan hangen. Mocht je alvast wat inspiratie willen, dan hebben Eveline Mos en Anna Schakel 3 fijne podcast-tips voor je uitgezocht!

Een podcast is als een waardevol gesprek waar je naar kunt luisteren. Thuis, in de auto of tijdens een wandeling. Heb je een IPMA Connect account? Dan staan onderstaande podcasts voor je klaar in Voorproeven. Hier staat ook de podcast van Glorieus Falen zelf, samen met een link naar de nieuwe afleveringen.

  1. How to Fail with Elizabeth Day is een podcast die de dingen viert die niet goed zijn gegaan. Elke aflevering interviewt Elizabeth een bekend persoon uit het Verenigd Koninkrijk. Samen onderzoeken ze de drie faalmomenten die een groot effect hadden op zijn of haar succes.
  2. Vallen en Opstaan is een podcast van Dag en Nacht media. Elke aflevering spreekt Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven over hun ochtendrituelen, over hoop en angst, over succes en falen en over vallen en weer opstaan. 
  3. In de 100% inspiratie podcast van Thijs Lindhout gaat het eigenlijk over succes, inspiratie en een beter leven. Een goede luisteraar heeft echter een half woord nodig en hoort menig gast vertellen over faalmomenten en tegenslag, over opkrabbelen en leren. Als je op een luchtige manier in de groei mindset wilt komen, is dit jouw podcast.

Heb jij je al aangemeld voor het seminar? Het is gratis en open voor iedereen:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?