Interessegroep Goed Opdrachtgeverschap

De opdrachtgever vervult een sleutelpositie in projecten en programma’s. Vandaar dat het logisch is dat we binnen IPMA actief bezig zijn met het ontwikkelen en delen van kennis over de rol van de opdrachtgever. Als interessegroep bestaan we sinds 2008. Jaarlijks organiseren we tussen de 5 en 10 bijeenkomsten, meestal op de vrijdagochtend. De leden van de interessegroep – gepassioneerde mensen uit de praktijk die het ook leuk vinden om na te denken over hun vak – delen kennis over opdrachtgeverschap ook met mensen buiten de interessegroep. Dit doen we met behulp van artikelen, boeken, presentaties en video’s.

Interessegroep goed opdrachtgeverschap
Interessegroep goed opdrachtgeverschap

In 2021 focussen we ons op het opdrachtgeverschap in agile projecten. In veel organisaties is het een belangrijk thema waarbij het klassieke opdrachtgeverschap met een éénhoofdige opdrachtgever of een stabiele stuurgroep wordt getransformeerd naar product owners die bij verschillende stakeholders steun moeten verwerven voor komende sprints.

Sluit je aan!

Meer weten, zin om een gezamenlijke bijeenkomst te organiseren en/of vast lid te worden van de interessegroep? Neem contact op met Edwin van Dieën, voorzitter van de interessegroep.

Stuur Edwin van Dieën een bericht

Wil je deelnemen?

Meld je aan voor een bijeenkomst.

Bekijk de agenda

Onze Partners

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?