Luc de Beer (1965) zijn passie ligt in de verbetering van de projectmanagementprofessie. Luc heeft als senior projectmanager bij het ministerie van Defensie tal van grote, bijzondere projecten op zijn naam staan. De projecten waarover hij de leiding heeft gehad, variëren van complexe ontwikkelingsopdrachten tot bliksemsnelle aanschaffingen voor de missiegebieden en een politiek gevoelig programma voor nieuwe, verbeterde gevechtsuitrusting. Met behulp van alle opgedane kennis en inzichten heeft Luc een eigen visie ontwikkeld op werken in projecten, met name bij grote overheidsprojecten. In deze visie staat eenvoud centraal, evenals een verantwoorde budgetbesteding, aandacht voor duurzaamheid en een sterke focus op de mens. Die visie deelt Luc in zijn boek “Verzet de Bakens- Gids naar succesvolle overheidsprojecten”

In deze podcast interviewen we Luc over de redenen waarom hij zijn boek schreef. Luc deelt in deze intro op zijn boek zijn intentie om het vakgebied vooruit te helpen met zijn zoektocht om de projectmanagementprofessie te helpen verbeteren met zijn overtuigingen, bevindingen en instrumenten.

Dat streven en die intentie gaat zover dat Luc geen interview gaf aan het NRC en zich beperkte tot een artikel in het NRC. Geniet van dit podcast-interview en volg onze nieuwsbrieven voor meer van zijn hand. Ondertussen kan je natuurlijk wel het NRC artikel van Luc lezen: Wachten op de nieuwe leger-jeeps die nooit kwamen.

Veel lees- en luisterplezier. Wil je aan de slag met Luc?Meer podcasts…

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?