Nog even en dan is het zover: de lancering van IPMA Agile Leadership. De certificering voor ervaren agile professionals die in staat zijn om in een nieuwe context vorm te geven aan het succesvol realiseren van projecten.

Vorige keer publiceerden we de toelatingseisen en onderdelen van het traject. We geven je nu graag een kijkje in de Eindtermen en het oefenexamen. Tevens geven we je een sneak preview van het nog niet gepubliceerde Ervaringsdocument.

Eindtermen

In de Eindtermen vind je een beschrijving van wat Agile Leadership kandidaten moeten kennen en kunnen. In de eindtermen worden de competenties uiteengezet die kandidaten moeten beheersen. Ze vormen de basis voor het theorie-examen en het assessment. De eindtermen zijn zoveel mogelijk in lijn met de ICB4. De competenties zijn verdeeld in Perspective, People en Practice.

Ervaringsdocument

In het ervaringsdocument beschrijven kandidaten hun opleiding en werkervaring. Verder geven ze referenten op om feedback te geven. Daarnaast vullen ze een zelf assessment in en beschrijven ze hun agile ervaring in de afgelopen 3 jaar. Het document is nog in ontwikkeling, maar we willen u vast een indruk geven.

Oefenexamen

Onderdeel van het Agile Leadership traject vormt een theorie-examen met open vragen. De vragen zijn op basis van de eindtermen. Het oefenexamen is bedoeld om kandidaten optimaal voor te bereiden op het theorie-examen:

Je kunt uw antwoorden controleren met het scoremodel:

Praktische informatie

De kosten van het traject bedragen 1750,- euro exclusief 21% BTW. De inschrijving is geopend. Vanaf 1 september starten we met het traject. Verdere informatie is terug te vinden op onze website.

Feedback

We zijn erg benieuwd wat je van de nieuwe documenten vindt. Laat jouw reactie achter via de website of mail naar: info@ipmacertificeren.nl.

In het bijzonder zijn we benieuwd naar ingevulde examens en ervaringsdocumenten zodat we een indruk krijgen hoe de documenten geïnterpreteerd worden.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?