IPMA-NL Awards en Award gala

IPMA Nederland staat voor betere projecten voor een betere wereld. Met het uitreiken van Projectmanager- en Projectmanagement researchawards onderschrijft IPMA NL het belang daarvan. Tijdens het jaarlijkse IPMA-NL Awards gala worden onder andere de volgende project management awards uitgereikt: Project Excellence Award, Projectmanager van het jaar, Young projectmanager van het jaar en Dutch PM Bachelor and PM Master Awards.

Individual Awards

IPMA-NL Projectmanager van het jaar

De IPMA-NL PM van het jaar is een prijs voor een uitzonderlijk presterende projectmanager, die heeft deelgenomen aan een IPMA-B certificeringstraject en dit traject ook heeft afgerond.

IPMA-NL Young Projectmanager van het jaar

De IPMA-NL Young PM van het jaar is een prijs voor een uitzonderlijk presterende jonge projectmanager (<35 jaar), die heeft deelgenomen aan een IPMA-B of IPMA-C certificeringstraject en dit traject ook heeft afgerond. Voor deze award geldt dat het een mogelijke voorselectie is voor de internationale IPMA Young Project Manager of the Year award.

Voor beide awards geldt dat het een mogelijke voorselectie is voor de internationale IPMA (Young) Project Manager of the Year award.

Project Awards

De project Excellence Award is een prijs voor Nederlandse organisaties die een uitzonderlijke prestatie hebben neergezet op het gebied van project- en/of programmamanagement. Met deze award wil IPMA Nederland o.a.:

  • uitzonderlijke prestaties op het gebied van projectmanagement zichtbaar maken en belonen;
  • aan organisaties bevestigen wat goed is en adviseren wat nog beter zou kunnen;
  • excellent projectmanagement stimuleren;
  • kandidaten voorselecteren voor de Internationale Project Excellence Award

Eerdere finalisten waren onder meer ABNAMRO, Cofely, DSM, DUO, Gielissen Interiors & Exhibitions, Mauritshuis, NS-Nedtrain, ProRail en de Raad voor de Rechtspraak. Een aantal van deze finalisten hebben ook meegedaan aan de Internationale IPMA Project Excellence Award.

Volg onze nieuwsbrief voor de lopende of volgende ronde worden en prijsuitreikingen.

Research Awards

IPMA-NL / PMI-NL Dutch Project Management Bachelor Award

Deze award wordt uitgereikt voor een bijzondere prestatie op het gebied van onderzoek en/of beroepsproducten op het gebied van projectmanagement op Bachelor niveau aan een Nederlandse Hogeschool. Het gaat om de parels binnen het afstudeerwerk van studenten, die een duidelijke vernieuwende bijdrage leveren aan het werkveld project management en/of potentieel bijdragen aan het verbeteren van projectprestaties en aansluiten op het motto van IPMA “Betere Projecten voor een Betere Wereld”.  Volg de berichten in onze nieuwsbrief.

IPMA-NL / PMI-NL Dutch Project Manager Master Award

Deze award wordt in samenwerking van IPMA uitgereikt voor een bijzondere prestatie op het gebied van onderzoek naar projectmanagement op Masterniveau aan een Nederlandse Universiteit of Hogeschool, waarbij genomineerden het cijfer 8 of hoger scoorden op hun Masterscriptie.

Meer informatie over de IPMA-NL awards?

Voor meer informatie over de IPMA-NL Awards en het Award Gala kun je contact opnemen via het contactformulier.

Onze Partners

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?