IPMA lidmaatschap

Als professional wil je je kennis continue ontwikkelen. Naast onze E-Library en Kennisbanken helpt IPMA jou vooruit met bijeenkomsten waarin we elkaar interactief inspireren en  inzicht en instrumenten delen.

We organiseren vele hoog gewaardeerde bijeenkomsten over onderwerpen die er toe doen. Gemiddeld (2020/2021) hebben we 80-100 bijeenkomsten per jaar.

Je vindt de bijeenkomsten op www.connect.ipma.nl. De bijeenkomsten staan open voor iedereen, tenzij ze aangemerkt zijn als Premium Content; daarvoor moet je IPMA lid zijn.

En dat doen we veilig met ons motto:

“We brengen en halen in wederkerigheid. We doen dat met nieuwsgierigheid, kwetsbaarheid en passie.
Samen respectvol in diversiteit op zoek naar de best practices in onze professie.”

Mis je iets in het aanbod? Deel dan dan met ons en stuur ons een bericht. Dan wel….nodig een spreker uit of wees de spreker, inspirator of casusaanbrenger of boekbespreker in onze bijenkomsten.

Als inspirator word je bovendien van harte uitgenodigd om je kennis hier te delen. Zolang je passie in je professie voorop staat mag je je kennis in bijeenkomsten delen (ook blogs zijn welkom). Wij organiseren de publicatie, de facilitering (online/face2face), de aanmelding tot en met een voor jou veilige distributie van de hand-outs. Na de bijeenkomst mag je bovendien desgewenst en met mate de aandacht vestigen op jouw propositie; vraag ons naar de spelregels.

IPMA lidmaatschap
IPMA lidmaatschap

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?