Na de zomer start IPMA met het certificeren van ervaren professionals die bewezen in staat zijn, om in een agile context, vorm te geven aan het succesvol realiseren van verandertrajecten.

IPMA gaat haar competence baseline toepassen op de agile mindset. Hierdoor is nu IPMA Agile Leadership certificering beschikbaar voor professionals die over diverse agile teams heen acteren.

Deze professionals kunnen in verschillende agile rollen of functies acteren. De toetsing van de competenties vindt plaats op basis van de combinatie van IPMA-competenties en toepassing van agile marktstandaarden, maar ook neemt zij moderne inzichten van strategisch management en zelfsturing mee in de toetsing.

Het is met andere woorden een certificaat voor een Agile professional die ervaren is, boven de stof staat, zelf wendbaar genoeg is om binnen nieuwe contexten andere dingen uit te proberen, die anderen kan helpen beter te worden, met de competenties van het individu, het team/de teams en de organisatie als uitgangspunt.

Drie jaren ervaring in een agile omgeving en competenties op IPMA C niveau of hoger geven toegang tot het certificeringstraject. Meer informatie kun je vinden op www.ipmacertificeren.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?