De visie van IPMA op Projectmanagement. Van ICB4 naar ICB5.

We leven in een bijzondere tijd waarin veel veranderingen ons leven beïnvloeden. Niet al deze veranderingen zijn onverwacht. Maar de impact is enorm, en deze veranderingen hebben een enorme invloed op onze samenleving en de kwaliteit van ons leven. En op ons vak van projectmanagement. Niet alleen in het soort projecten dat we voorgeschoteld krijgen, maar ook in de manier waarop we deze projecten uitvoeren. Dit vraagt om nieuw leiderschap in hoe we projecten moeten leiden en de manier waarop we deze projecten tot een succes brengen.

Hoe anticipeert IPMA op deze veranderingen? Wat betekent dat voor ons vakmanschap? En welke rollen en competenties doen er toe om succesvol te zijn?

Tijdens deze sessie presenteert Joop Schefferlie (IPMA President) de visie van IPMA, de ontwikkelingen en de transformatie naar een ‘role-based approach’, de ICB5.

[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Joop Schefferlie is president van IPMA International sinds januari 2021 en directeur van IPMA Certification B.V. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en veranderen van complexe organisaties tot meer dan 800 medewerkers op basis van een duidelijke visie en doelstelling. Zijn passie is het ontwikkelen en verbeteren van projectmanagement.

Joop is een daadkrachtige en resultaatgerichte ondernemer met een focus op de toekomst en mogelijke verbeteringen. Realiseert complexe veranderingen, herkent kansen en is in staat anderen zodanig aan te sturen dat een vertaalslag wordt gemaakt van visie naar realiteit. Sterk in het opstarten van projecten waarin het beoogde doel van de verandering, deskundigheid en professionele ontwikkeling centraal staan. Communiceert eerlijk en to the point, is onafhankelijk en heeft overwicht.
Hij is in zijn element als er structuren of procedures moeten worden opgezet of kritische kanttekeningen moeten worden geplaatst.Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?