Per januari 2017 is Pau Lian Staal-Ong (AT Osborne) door de IPMA Executive Board (ExBo) benoemd als “Coordinator Awards” voor de komende twee jaar. Samen met een internationaal team van enthousiaste vrijwilligers organiseren zij de jaarlijkse awards in verschillende categorieën:

Project Excellence Awards

De Project Excellence Awards zijn gestart in 2002 met kandidaten uit alle windstreken, gericht op het erkennen van bijzondere projectmanagement prestaties in de categorieën: big, large en mega-sized projects.

Achievement Awards

De Achievement Awards zijn gestart in 2013 om uitzonderlijke projecten en projectmanagers te erkennen. De categorieën die hierin worden onderscheiden zijn:

1. Internationally Funded Humanitarian Aid Project
2. Community Service / Development Project
3. PM of the Year
4. Young PM of the Year
5. Diversity in Project Management Achievement award

Een leuke wetenswaardigheid is dat de allereerste internationale Project Excellence Award winnaar in 2002 Fluor Daniel BV met het ROG AOP-II project uit Nederland was – de toenmalige projectmanager Hans van Wieren is nu internationaal en nationaal jurylid. In de jaren daarna heeft Nederland ook hele goede finalisten en winnaars voortgebracht met projecten van Luchthaven Schiphol, ABN AMRO Bank NV, Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en Cofely Zuid Nederland BV. Vorig jaar won Gart Kostermans de bronze medaille in de categorie als Projectmanager van het jaar 2016!


Zelf ook meedingen naar deze prestigieuze prijzen? De deadline voor inzendingen voor de Diversity in Project Management Achievement award is 28 februari 2017,  Project Excellence Awards is 3 april 2017 en voor Achievement Awards 31 mei 2017. Meer informatie over de awards vind je hier. Op Youtube kun je filmpjes vinden van winnaars van de afgelopen jaren.

Meer informatie? Neem contact op met Pau Lian.

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?