Fred Bons - IPMA Jaarcongres

Met ruim 250 enthousiaste deelnemers, 4 inspirerende keynote speakers, 10 interessante lezingen en 1 fantastische locatie was het IPMA Jaarcongres 2016 een groot succes. Een kleine impressie.

In Spant! in Bussum begon de dag met een weerzien van oude bekenden, ontmoetingen met nieuwe bekenden en een goede kop koffie. Hoe gezellig ook, om kwart over negen startte het programma.

En wát een goede sprekers waren er dit jaar weer. De lezingen werden goed bezocht, er werden veel vragen gesteld vanuit de zaal en foto’s gemaakt van checklists en andere zaken die nog eens van pas kunnen komen.

De keynote speakers hadden stuk voor een stuk een inspirerend verhaal. Iets om je aan het denken te zetten, iets om direct in de praktijk toe te passen, iets om van te leren en – met name aan het eind van de dag – iets confronterends met een enorme dosis humor.

In de pauzes was er in de foyer gelegenheid om bij te praten en te netwerken. Dat werd dus ook volop gedaan. De sfeer was informeel, het eten en drinken was heerlijk en de stands werden goed bezocht.

Projectmanagement leeft, dat werd maar weer eens duidelijk op 16 november. En als we met z’n allen zo enthousiast blijven, dan gaat dat wel lukken met Betere Projecten voor een Betere Wereld.

  

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?