IPMA Jaarcongres

IPMA Nederland organiseert in samenwerking met CKC Seminars het IPMA Jaarcongres. Het IPMA Jaarcongres is met inmiddels 33 edities het langstlopende congres voor de Project Management community in Nederland. Jaarlijks wordt het gehouden in het Spant! te Bussum. Gedurende de dag staan de laatste inzichten op het gebied van projectmanagement centraal, gebracht door dé professionals in het vakgebied.

Betere Projecten voor een Betere Wereld
Donderdag 1 november, Spant! te Bussum.

Wendbaar projectmanagement als ‘transformer’ van organisatie en professie, wie verandert wie nu eigenlijk?

Een snel veranderende omgeving is inmiddels de nieuwe norm. De transitie naar disruptieve innovaties, digitalisering en wendbaar leiderschap hebben onmiskenbaar invloed op organisaties en diegene die verantwoordelijk zijn voor de transitie. Adaptief transformeren wordt een must. De organisatie, projectmanager en de projecten moeten mee in de nieuwe normen, waarden en verandertempi. Projectmanagement in transitie, maar wie verandert wie nu eigenlijk? Dit en meer bespreken we tijdens het IPMA Jaarcongres 2018!

 Wij bieden deze dag volop kennis, interactie en inspiratie door middel van:

    • Keynote lezingen
    • Vooraanstaande praktijkcases
    • Netwerken met vakgenoten
    • Uitgebreide informatiemarkt met stands

 Het Jaarcongres wordt georganiseerd voor alle project professionals in Nederland. Project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers

Aanmelden voor het IPMA Jaarcongres?

De deelname aan het IPMA Jaacongres 2018 bedraagt € 295,- voor IPMA leden en € 395,- voor deelnemers die geen lid zijn. De prijzen zijn exclusief BTW. Studenten betalen € 125,- excl. BTW per persoon.

Schrijf je in voor snel in en geniet van een vroegboekkorting van € 50- op de deelnameprijs!

leden

Onze partners:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account