Platform Zelfstandige Ondernemers

Voor onze leden zijn wij een samenwerking aangegaan met Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO). PZO is een lobbyorganisatie voor zelfstandig ondernemers, met als doel: belangenbehartiging op onderwerpen die zelfstandig ondernemers en ondernemerschap aan gaan. Met deze samenwerking steunt IPMA-NL ook de belangenbehartiging voor zelfstandig ondernemers.

Als lid van IPMA kun je heel eenvoudig de lobby van PZO ondersteunen. PZO is een vereniging van, voor en door haar leden. In Den Haag en Brussel, bij ministeries, de Tweede Kamer en door een zetel in de SER praat PZO over belangrijke onderwerpen die ondernemers en het ondernemerschap aan gaan.

Ook aansluiten bij PZO? Als IPMA lid ben je als zelfstandige gratis lid van PZO. Meld je hier gratis als lid van PZO aan.

PZO Academy

Blijf ontwikkelen als ondernemer. Volg de gratis webinars en trainingen voor leden. Ook krijg je kortingen op trainingen en workshops

Kennisbank

Wat komt er allemaal bij kijken als ondernemer? Bekijk de artikelen op het gebied van pensioen, aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en meer

Helpdesk

Heb je hulp nodig? PZO helpt je graag persoonlijk verder. Op werkdagen zijn ze van 9.00 tot 16.30 uur te bereiken. Bel ze op 070 349 02 33 of stuur een e-mail naar secretariaat@pzo.nl

Ledenvoordelen

Kortingen op diensten of producten voor je onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een tankpas, een online boekhoudprogramma, internet en telefonie

Lobby

PZO komt op voor jouw belangen als Zelfstandig Ondernemer. Denk hierbij aan onderwerpen als de zelfstandige aftrek, pensioen, AOV enz.

Extra optie: Juridisch Abonnement

Voor slechts €80 excl. btw kun je een juridisch abonnement afsluiten. Hiermee kun je een check op contracten en algemene voorwaarden krijgen

Wat betekent dit voor jou als zelfstandig projectmanager?

Pensioen

Annemarie wil graag haar inkomen voor later ook goed hebben geregeld. Hoe doet ze dit nu eigenlijk op een goede manier die bij haar past.

Offerte maken

Pedro krijgt de kans om een offerte te maken voor een mooie opdracht. Wat moet er allemaal in zo’n offerte staan?

Uurtarief

Rayan werkt al langere tijd voor dezelfde opdrachtgever. Allerlei kosten zijn best omhoog gegaan. Kan Rayan zijn uurtarief zomaar verhogen?

Betaaltermijn

Eén opdrachtgever van Noor neem het niet zo nauw met de betaaltermijn van haar factuur. Er staat nu al langere tijd een factuur open. Wat kan ze doen?

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden zijn niet verplicht, maar het is wel verstandig om ze te hebben. Wat komt er bij kijken?

Arbeidsongeschiktheid

Luuk is kostwinner en wil zijn gezin niet in de problemen brengen als hij ziek wordt. Hoe kan hij er voor zorgen dat er inkomen is, mocht hem iets overkomen?

Juridisch Abonnement

Als lid van PZO heb je de mogelijkheid om fiscaal en/of juridisch advies in te winnen. Als IPMA lid krijg je een korting op het Juridisch abonnement.

Samen zorgen we er dan voor dat juridisch advies heel betaalbaar blijft. Zo is het Juridisch abonnement nu €80 excl. btw per jaar. Hieronder staan de zaken die je met het abonnement kunt regelen.

  • een check op je algemene voorwaarden
  • een beoordeling van contracten, zoals een opdrachtovereenkomst, een huurcontract of een verwerkersovereenkomst
  • een beoordeling van een aansprakelijkstelling of een conflict
  • korting op uurtarief bij een juridisch conflict of procedure
IPMA nieuwsbrief
IPMA lidmaatschap

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?