Op dinsdag 16 april vond de nationale finale plaats van de Project Management Championship (PMC). Een wedstrijd voor studenten die ervaring op willen doen in projectmanagement. In plaats van colleges volgen, kunnen ze met deze wedstrijd ervaren hoe het is om in een projectteam te werken en onder tijdsdruk te presteren.

Er deden 7 teams mee van drie verschillende universiteiten: TU Delft, Hogeschool Windesheim en Hogeschool van Utrecht. Ondanks dat alle teams erg goed waren en met creatieve en originele ideeën kwamen, kon er maar een worden uitgekozen door de jury om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Nürnberg, Duitsland.

Leonie Knoche, Luzie Siegel, Marit Achenbach en Paulina Kamphuis (Hogeschool Windesheim) wisten de juryleden ervan te overtuigen dat zij het verdienden om Nederland te vertegenwoordigen.

De PMC werd dit jaar parallel naast de IPMA-NL Project Management Parade georganiseerd en de winnaars werden tijdens de laatste keynote bekendgemaakt. Deze succesvolle mix van jong en oud zorgde voor een nieuwe dynamiek binnen de projectmanagement community. De samenwerking tussen IPMA Young Crew en IPMA-NL heeft beide partijen dan ook positief verrast.

De commissie die de PMC vanuit IPMA Young Crew heeft georganiseerd, bestaande uit Anastasia Kotoudi, Jacco van der Griek, Jorian Schol, Nefeli Peponi en Sophie Pape, kijken met veel trots terug op het harde werk dat ze hebben geleverd in de afgelopen 7 maanden. Al was het evenement niet hetzelfde geweest zonder deze sponsoren: DPI, ITDS, NIMO en Prox6!

Het winnende team gaat in het laatste weekend van mei nogmaals de strijd aan. Dit keer tegen teams uit andere landen waar IPMA Young Crew ook actief is. Wij van IPMA Young Crew Nederland wensen jullie alvast heel veel succes! Bekijk de video voor een impressie van het Championship afgelopen 16 april. 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?