Voor onze inspirators

Als professional wil je online zichtbaar zijn voor jouw doelgroep. Voor onze inspirators hebben wij daarom de IPMA Studio in Nieuwegein.


Je deelt graag jouw overtuigingen en kennis en je wilt contact leggen met jouw publiek. Of het nu gaat om het uitdragen van je overtuiging en kunde, het uitproberen van trainingen of om het attenderen van mensen op jouw unieke propositie: de IPMA Studio kan helpen met jouw audiovisuele productie.

Hoogwaardige Content

Met onze state-of-the-art apparatuur en deskundige ondersteuning produceren wij hoogwaardige content. Dit alles om jou te helpen inspireren en jouw doelstellingen als inspirator te helpen realiseren.

State of the Art Apparatuur

 Onze studio biedt podcast-apparatuur, video-apparatuur met multicamera-opstellingen, autocue, green screen en de mogelijkheid om jouw eigen achtergrondbeelden te gebruiken. Autocue gebruiken? Dat kan als je dat wilt.

Marketing

Jouw content wordt niet alleen op onze sites, maar ook in onze mailings en social media onder de aandacht gebracht. Vraag ons naar ons magnifieke bereik om jouw doelgroep te bereiken!

Onderwerpen

Elk onderwerp is welkom, zolang het past binnen onze doelstelling om projectmanagement te ontwikkelen en onze community te modereren.

Waarom we dit doen

Onze triple win overtuiging: als onze doelgroep wint (geïnspireerd wordt) en jij als professional wint, dan wint IPMA ook…

Gratis

We doen dit gratis zolang wij capaciteit daarvoor kunnen vrijmaken (fair-use). Wel stellen we het op prijs als je lid wordt; dan heb je ook zeggenschap in onze vereniging.

Enkele voorbeelden

Podcast

Een podcast is een van de mogelijkheden die we bieden. Met onze begeleiding kan je deze opnemen in onze studio met maximaal vier sprekers en inbellers; ook is online opnemen een optie. Als je in onze studio opneemt, kunnen we er ook meteen een videopodcast van maken. Van solo podcasts tot interviews, open gesprekken, panels, fictieve storytelling en complete podcast trainingen – alles is mogelijk. Bovendien zetten we je podcast door naar diverse platforms voor meer bereik. Wil je een podcast? Boek dan elders op deze pagina de Studio en lees hier onze voorbereidingstips.

Video’s

We bieden verschillende soorten video’s aan die je in onze studio of op locatie kunt opnemen. Denk aan uitlegvideo’s, (micro)leeritems, rollenspellen, case video’s, reviewvideo’s, portretvideo’s, testimonials, after movies, social media promo’s, reportages, interviews, fictie, achterdeschermenvideo’s en vlogs. Laat ons met je meedenken over welke video’s jou kunnen helpen. Weet je al wat je wilt en heb je geboekt? Kijk dan hier hoe je de studio opname kan voorbereiden en hoe de productie werkt.

Bijeenkomsten

Bij ons kan je ook terecht voor ondersteuning bij livestreams, webinars en online/face2face bijeenkomsten. Vanaf de initiatie tot aan de hosting en facilitering van jouw bijeenkomst, wij staan voor je klaar. Of het nu gaat om hybride (online/face2face) of blended met andere content, wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Wil je een bijeenkomst? Lees dan hier verder.

Blogging

Last but not least kan je ons ook blogs aanbieden, of het nu gaat om een korte column, boekrecensie of een langer inhoudelijk artikel.
Zo kan je jouw audiovisuele productie ondersteunen….of andersom!

Volg je energie

Voordat je kiest…

Bij IPMA bieden we verschillende audiovisuele mogelijkheden om je doelstellingen te behalen.

Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om eerst je doelstelling te bepalen en de juiste vorm volgt dan vanzelf. Kies niet teveel verschillende vormen tegelijkertijd.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere professionals die je voor zijn gegaan? Wij brengen je in contact met een ervaringsdeskundige.

Vragen? Neem vooral contact op!

Mail Rima Wierenga
of bel haar:

Mail Bert van der Hooft
of bel hem:

Spelregels

We hebben enkele spelregels die we graag met je delen:

  • Onze inhoudelijke spelregel is de 3P-regel: deel je Passie en Professie! Dan is er daarna ruimte voor Promotie van jouw overtuiging, boek, training, organisatie of ander werk.
  • Bereid je zo goed mogelijk voor om onze naproductie niet onnodig te belasten. We ondersteunen je graag, maar niet onnodig.
  • Boekingen afzeggen en verplaatsen? Het overkomt ons ook weleens. Probeer dat te vermijden, dan hebben we geen lege plekken in onze agenda die een ander had kunnen benutten.
  • IPMA mag jouw content gebruiken in onze kanalen, maar jij mag dat uiteraard ook. Ook kun je de onbewerkte en bewerkte opnames hebben (geef dat bij de opname aan).
  • We spreken samen af wanneer we wat publiceren.
  • Mocht de opname niet naar tevredenheid zijn, dan mag je deze terugtrekken voordat we deze publiceren op onze sites; deel dat uiterlijk vlak na de opname. Reeds geplaatste opnames terugtrekken? Dat doen we in overleg.
  • Heb je zelf content, zoals podcasts, die je zou willen herpubliceren bij ons? Neem dan contact op om te kijken of dat aansluit.
IPMA nieuwsbrief
IPMA lidmaatschap

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?