PAGINA ONDER CONSTRUCTIE

Als professional sta je voor de uitdaging om (online) zichtbaar te zijn voor je doelgroep. Je kan dat doen omdat je jouw overtuiging wil uitdragen, je kennis wil delen, om contact te krijgen met je doelgroep, trainingen uit te proberen tot aan mensen te attenderen op jouw unieke propositie. Maar hoe dan en wat kost dat?

De professionele videostudio van IPMA-NL helpt jou met het ondersteunen van audiovisuele producties zoals podcasts, video’s, webinars, virtuele bijeenkomsten, hybride bijeenkomsten, e-learning bouwstenen tot aan mastercourses.

Elk onderwerp is welkom, zolang het binnen onze doelstelling past om onze projectmanagementprofessie te helpen ontwikkelen, onze community helpt te modereren en wij capaciteit beschikbaar hebben

Onze professionele studio met state of the art apparatuur en deskundige ondersteuning staat tot je beschikking: met podcast apparatuur, video-apparatuur met multicamera opstellingen, desgewenst autocue en een green screen om real time virtuele achtergronden toe te voegen zoals je elke dag in de media kan zien. De achtergrond mag ook jouw eigen achtergrondbeelden zijn zoals jouw mooie locatie of dat sfeerbeeld wat bij jou past: je eigen gepersonaliseerde achtergrond.

Dit doen we allemaal om hoogwaardige content voor onze professie te helpen produceren. We doen al dit moois met een triple win: als onze doelgroep wint (geïnspireerd wordt), jij als professional wint, dan wint IPMA ook. Er zijn je inmiddels vele inspirators voorgegaan die hun doelstellingen met onze studio dichterbij hebben gebracht; ook financiële doelstellingen.

Wat dat kost? Niets! Bovendien wordt jouw content niet alleen op onze sites,maar ook in onze mailings onder de aandacht gebracht. En….je bent ook welkom om daarnaast (of in plaats daarvan) een geschreven artikel aan te leveren. Vraag ons naar ons magnifieke bereik om jouw doelgroep via ons te kunnen bereiken.

—- Promo Sandra—-

Uiteraard hebben we spelregels:
– IPMA mag jouw content in haar kanalen benutten, maar jij mag dat uiteraard ook. Bovendien mag je ook de bewerkte en onbewerkte opnames hebben*). Wel spreken we met elkaar af wanneer we wat gaan publiceren.
– We hebben voor de inhoud de 3P spelregel: je deelt je Passie en je Professie, waarna er ruimte is voor jouw Promotie; bijvoorbeeld aandacht vragen voor jouw boek, training, organisatie of anderszins.
– Een opname toch niet naar tevredenheid? Dan mag je voor publicatie op onze sites het terugtrekken.
– Verder vragen we je om je zo goed mogelijk voor te bereiden, om onze naproductie niet onnodig te belasten. We begeleiden je graag, maar niet onnodig.

*) Geef dit bij opname aan; de bronbestanden worden bij ons na verloop van tijd gearchiveerd.

**Toelichting content**

We hebben verschillende audiovisuele mogelijkheden, waarvan we hierna voorbeelden geven. Maar…voordat je kiest: begin bij je doelstelling en dan komt de vorm vanzelf. Neem niet teveel hooi op je vork door teveel vormen tegelijkertijd op te pakken. Volg je energie, maar schroom niet.

Een **podcast** kan je met onze begeleiding in onze studio opnemen. Alleen, of met tot vier sprekers en daarnaast inbellers. Het kan ook online, maar als je in onze studio opneemt dan kunnen we daar naar wens ook meteen een videopodcast van maken. Elke soort podcast is mogelijk: je eigen solo podcast, een interview, een open gesprek, een panel, een (fictieve) storytelling tot en met een volledige podcast training. Laat je adviseren over wat bij jou past. En…laat je niet weerhouden tot een reeks; we zetten je podcast namelijk ook door naar diverse platforms.

Er zijn vele soorten **video’s** die je in onze studio dan wel op locatie kan opnemen. Laat ons met je meedenken over wat jou kan helpen.

In afwachting daarvan enkele voorbeelden:
– Uitlegvideo’s (tutorials: kennisoverdracht, presentatie c.q. lezing over methodes, technieken, overtuiging en tools tot aan onderzoeksresultaten.
– (Micro)leeritems voor jouw training en voor onze leden.
– Rollenspellen
– Case video’s
– Reviewvideo’s (van bijvoorbeeld tools).
– Portretvideo’s (voor jou als inspirator, IPMA lid, award genomineerde, professional van de maand of anderszins).
– Testimonials
– After movies (niet zozeer een nietszeggende impressie. maar opinies van event deelnemers)
– Social Media Promo’s voor jouw bijeenkomst, video, podcast, artikel.
– Reportages
– Interviews
– Fictie
– Achterdeschermenvideo’s
– Vlogs

—-neem een kijkje achter de schermen—

In **livestreams, webinars of online/face2face bijeenkomsten **kunnen wij je ondersteunen om aldaar je passie in je professie te delen. We kunnen je ondersteunen vanaf de initiatie, de publicatie tot aan de hosting en facilitering van jouw bijeenkomst. De vorm kan variëren hybride (online/face2face), blended met andere content? Iedereen online in beeld en met geluid of een panel met chat? Laat je adviseren!

Last but not least kan je ons **artikelen/blogs** aanbieden of het nu een kort column is, een boekrecensie of een langer inhoudelijk artikel. Daarmee ondersteun je jouw audiovisuele productie

Deze professionals gingen je voor: ……

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?