Lars Geerdink en Geert FüchsIn deze interactieve sessie word je meegenomen in de wereld van het Asset Management. Een wereld waar jouw project gemerkt of ongemerkt een onderdeel van is.


Met voorbeelden uit eigen praktijk nemen Geert Füchs en Lars Gerding je mee in de raakvlakken tussen Asset Management en Project Management. Daarbij schuwen ze niet je kennis te laten maken met de valkuilen die bestaan rondom dit thema. Ze reiken praktische handvatten aan om als Project Manager het asset management landschap van jouw project beter te gaan begrijpen.

Geert Füchs en Lars Gerding zijn beiden werkzaam bij Royal HaskoningDHV, een wereldwijd opererend ingenieurs-, advies- en projectmanagement bureau. Geert is Leading Professional Asset Management. Lars is werkzaam als Corporate Real Estate Consultant en Project Manager. Zij werken vanuit hun rollen aan industriële projecten en gebouwen voor multinational klanten.

Een bijdrage van

Geert FüchsGeert Füchs is bij Royal HaskoningDHV de Leading Professional op het gebied van Asset Management. o S. Hij heeft een jarenlange internationale ervaring op het gebied van Asset Management en is verantwoordelijk voor de contracten met o.a. ABN AMRO Bank, Chemelot, Yara en Alliander. Geert streeft naar een duurzame opbrengst van de functionaliteit van assets.

Lars GerdingLars Gerding is IPMA C gecertificeerd en heeft een achtergrond als architect in de vastgoedontwikkelingsindustrie. Zijn passie is om beperkingen en uitdagingen om te gaan en van het eerste idee tot de succesvolle oplevering van een project te gaan. Lars werkt in het beschreven Asses Management contract.

Geert Füchs en Lars Gerding
Ticket IPMA-NL VAKdag

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?