De toegevoegde waarde van een PMO

Als organisatie-verbeteraar sta je voor de uitdaging om in jouw organisatie een nieuw PMO in te voeren of een bestaand PMO verder uit te bouwen. Je vindt het lastig en je wilt dit professioneel aanpakken…..
Zou het dan niet prettig zijn om samen met lotgenoten (waarvan sommigen wellicht een schat aan ervaring meebrengen) over dit vraagstuk te kunnen sparren?
Bovendien krijg je meer inzicht in het volledige pallet van ondersteunende functies die een PMO aan project-, programma- en portfoliomanagers kan bieden. Als laatste krijg je een beeld van de mogelijkheden om PMO medewerkers te laten certificeren, en daarmee de mogelijkheid om hen een professioneel groeipad aan te bieden en de mogelijkheid om hun eigen competenties te vergelijken met een internationale baseline.[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Wil Hendrickx is lead trainer bij het NIMO PMI: “Ik geloof absoluut in de toegevoegde waarde van een goed uitgerust PMO. Een PMO kan, in combinatie met passende informatiesystemen en besturingsmodellen zowel de efficiency als de effectiviteit van portfolio’s, programma’s en projecten positief beïnvloeden.”Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?