Onderzoek

IPMA Nederland wil het onderzoek naar projectmanagement(aspecten) stimuleren en de afstemming tussen alle researchactiviteiten verbeteren. Ook wil het een brug slaan tussen onderzoek en praktijk. Onderzoek levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het vak project management.

Het vergroot het begrip en de kennis over projecten en vormt een belangrijke basis voor verbetering van de uitvoering van projecten in de praktijk. Om dit te bereiken hebben IPMA Nederland en PMI Netherlands Chapter de handen ineengeslagen en samen met onderzoekers van verschillende universiteiten en hogescholen het Onderzoeksplatform Projectmanagement opgericht

Naar onderzoeksplatform

Lopende onderzoeken

Hier vind je een overzicht van lopende onderzoeken die door IPMA-NL gesteund worden. Hier staat een beschrijving en een link hoe jij er aan mee kan doen.

Archief publicaties

Het archief van de research pages van de projectie: sinds 2013 wordt in de projectie aandacht besteed aan onderzoek. Hier kun je deze onderzoeken teruglezen.

Journal IPMA International

De IPMA Journal wordt acht keer per jaar uitgegeven. Elke uitgave bevat Project-, Programma- en Portfoliomanagement gerelateerde artikelen, beoordeeld door academische experts en mensen uit de praktijk.

Jouw onderzoek hier?

Indien je ook onderzoek verricht op het gebied van project-, programma-, of portfoliomanagement, kun je jouw onderzoek laten opnemen in ons overzicht. Aan de vermelding zijn geen kosten verbonden. Zorg dat de volgende informatie via onderstaande knop aan ons is doorgegeven:

  • Titel van het onderzoek
  • Sluitingsdatum van het onderzoek
  • Korte beschrijving van het onderzoek (maximaal 1/2 A4)
  • De URL van het onderzoek
  • Jouw contactgegevens

Onze business- en kennispartners

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2018 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account