Onderzoek

IPMA Nederland wil het onderzoek naar projectmanagement(aspecten) stimuleren en de afstemming tussen alle researchactiviteiten verbeteren. Ook wil het een brug slaan tussen onderzoek en praktijk. Onderzoek levert immers een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het vak projectmanagement.

Onderstaand vindt u een aantal mogelijkheden om kennis te nemen van projectmanagement onderzoek dat in Nederland plaatsvindt. Ook treft u een link aan naar het International Journal of Project Management, waar IPMA-leden met korting toegang kunnen krijgen tot internationaal projectmanagement onderzoek.

Onderzoeksplatform

Het platform voor project-, portfolio- en programmamanagement onderzoek in Nederland.

Lopende onderzoeken

Hier vind je een overzicht van lopende onderzoeken over project-, portfolio- en programmamanagement in Nederland.

Archief publicaties

Het archief van de research pages van de projectie: sinds 2013 wordt in de Projectie aandacht besteed aan onderzoek. Hier kun je deze onderzoeken teruglezen.

International Journal of Project Management
(IJoPM)

De IJoPM wordt acht keer per jaar uitgegeven. Elke uitgave bevat project-, portfolio- en programmamanagement gerelateerde artikelen. IPMA-leden kunnen artikelen met korting opvragen.

Jouw onderzoek hier?

Indien je ook onderzoek verricht op het gebied van project-, programma-, of portfoliomanagement, kun je jouw onderzoek laten opnemen in ons overzicht. Aan de vermelding zijn geen kosten verbonden. Zorg dat de volgende informatie via onderstaande knop aan ons is doorgegeven:

  • Titel van het onderzoek
  • Sluitingsdatum van het onderzoek
  • Korte beschrijving van het onderzoek (maximaal 1/2 A4)
  • De URL van het onderzoek
  • Jouw contactgegevens

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?