Podcast The Flow Show

Podcast De Flow Show – Voor meer Flow in jouw projecten

Op 12 november was de officiële lancering van de podcast De Flow Show van Anna Schakel. Tijdens deze lancering verschenen er direct maar liefst drie podcastuitzendingen, die via de link onderaan deze pagina te beluisteren zijn. Vanaf nu zullen er regelmatig nieuwe uitzendingen verschijnen met boeiende intervisies waarin praktijkcases, opgedane inzichten en meer worden besproken. Hieronder vind je elke keer de nieuwste podcast!

Luister op elk gewenst moment van de dag naar de Flow Show!

Wil je alle podcast van de Flow Show beluisteren? Klik dan op de onderstaande button.

Wat is een podcast eigenlijk?

Een podcast is een audioprogramma dat je via internet kunt beluisteren wanneer je wil. Niet hetzelfde als een radio-uitzending dus: die zijn live en vaak niet of slechts tijdelijk terug te luisteren. De nieuwste uitzendingen van De Flow Show worden steeds gedeeld in de IPMA-nieuwsbrief en zijn op elk moment terug te luisteren via de IPMA-website en onder andere soundcloud. 

Wat kun je verwachten van De Flow Show?

In De Flow Show gaat Anna in gesprek met ervaren project- en programmamanagers over hun successen, maar ook over hun fouten, hun ‘wakker-lig-momenten’ en hoe ze daarmee omgaan. Dat levert waardevolle inzichten op voor andere professionals en zet aan tot overdenkingen en bewegingen: zo wordt er een flow gecreëerd.

Daarnaast behandelt Anna casussen van young projectmanagers. Die casussen worden voorgelegd aan ervaren projectmanagers die samen met Anna – die zelf IPMA-C gecertificeerd is – er hun visie op geven. Omdat hun adviezen en visies altijd breder te trekken zijn dan alleen voor de specifiek besproken casus, levert ook dit veel waardevolle inzichten op voor andere projectprofessionals. Ook tijdens belangrijke IPMA-evenementen zal Anna podcasts maken. 

Wie is Anna Schakel?

Anna Schakel is presentator, projectmanager en ondernemer. Ze is IPMA-C gecertificeerd en werkt graag op het snijvlak van ICT en business. Haar specialiteiten zijn digitale processen, (linked open) data, business intelligence en implementaties.

©2019 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account