Het jaar loopt naar het einde, dus tijd voor enige reflectie, maar vooral ook een vooruitblik. IPMA NL leeft! Dat kunnen we wel stellen: een stabiel ledental (zowel individuele leden als bedrijfsleden), een stabiele en gezonde financiële situatie, maar vooral heel veel aandacht voor ons mooie vak, dat zo in beweging is.

“Alles blijft anders” zong BLØF ooit, en zo is het ook: door alle disruptieve ontwikkelingen om ons heen zal het vak blijven(d) veranderen. Tegelijkertijd zal de behoefte aan de strategische competentie die we projectmanagement noemen niet verdwijnen, sterker nog alleen maar toenemen!

Dat betekent dat IPMA NL meer relevantie heeft dan ooit tevoren en dat we tegelijkertijd moeten meebewegen of beter nog: voor moeten lopen als het gaat om het invullen van die relevantie.

Om hier als platform voor projectmanagement blijvend invulling aan te geven ontwikkelen wij ons door:

  • Professionaliseren van onze organisatie
  • Versterken van het bestaande verenigingsmodel

En we gaan digitaal: met het initiatief projectbanen.nl, het carriere en vacature portaal voor projectmanagement, waarmee we eerdaags starten zetten we een eerste stap op weg naar de invulling van ‘digital IPMA’. Daarmee willen we een digitaal platform bieden op het gebied van projectmanagement, passend bij de missie en visie van IPMA NL.

De planvorming loopt en daar willen we de leden en overige stakeholders natuurlijk graag in meenemen. In de maanden januari en februari zullen we daartoe een aantal inkoopsessies organiseren om hier gezamenlijk verder invulling aan te geven, uitnodigingen volgens snel!

Tegelijkertijd nemen we de komende weken ook even wat gas terug, nemen tijd voor reflectie en bezinning en te genieten van de goede dingen die het leven ons te bieden heeft.

Namens het gehele bestuur wens ik alle leden, bedrijfsleden, partners, geïnteresseerden hele fijne en rustige feestdagen en een prettige jaarwisseling. Rust lekker uit en geniet er van. Op naar een spectaculair (en digitaal) 2018!

Fred Bons, Voorzitter IPMA NL

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?