IPMA lidmaatschap

Je bent werkzaam als projectprofessional in rollen als project-, programma- of portfoliomanager, dan wel als ondersteuner daarvan of als opdrachtgever of leidinggevende. Je bent op zoek voor jezelf of voor je organisatie naar nieuwe kennis, best practices, dialoog, reflectie en erkenning van vakbekwaamheid (internationaal erkende certificering).

IPMA helpt jou vooruit met het grootste Nederlandse platform voor projectmanagement met een uitgebreid (inter)nationaal netwerk. We verzorgen vele bijeenkomsten (meer dan 100 in 2021) en voeden je met Kennisbanken met honderden artikelen, een e-library met vele tientallen boeken, vele IPMA masterclasses en -courses en een internationaal erkende certificering. Het biedt je bovendien kortingen voor IPMA-NL Events, Intervisie en Coaching. Lees meer over onze waarde…

Behaal je als projectprofessional een IPMA-certificaat?

  • Bij een IPMA-A, IPMA-B of IPMA-B Agile Leadership certificaat ontvang je een gratis Professional lidmaatschap voor de duur van één jaar.
  • Bij een IPMA-C, IPMA-D, IPMA-C Agile Leadership of IPMA-D Agile Leadership certificaat ontvang je 40% korting op één jaar van het Professional lidmaatschap.

Individuele Lidmaatschappen

Of je veel of weinig ervaring hebt, jong of al wat ouder, PMO’er bent of leiding geeft aan projectprofessionals.
Er is voor iedereen plek bij het grootste platform voor projectmanagement van Nederland.

Je start als projectprofessional

Als jonge startende projectprofessional sta je voor de uitdaging om in contact te komen met andere leeftijdsgenoten in je vakgebied.

IPMA NL helpt jou als startende professional vooruit met onze Young Crew Netherlands community waarin je kan interacteren en leren met leeftijdsgenoten in onze bijeenkomsten. Je bent jonger dan 35 jaar.

Je hebt daarnaast gratis toegang tot onze kennisbanken. Bovendien word je geattendeerd op kortingen.

Maak hiermee een vliegende start als projectprofessional!

Het Young Crew lidmaatschap is gratis!

Je bouwt verder als Young Professional

Als jonge werkende professional sta je voor de uitdaging om je competenties uit te bouwen en dat ook te laten zien. Je bent jonger dan 35 jaar.

IPMA NL helpt jou vooruit met onze Young Crew Netherlands community waarin je kan interacteren en leren met leeftijdsgenoten.

Je krijgt toegang tot onze E-Library met honderden boeken in je vakgebied, kennisbanken en aantrekkelijke kortingen (tot 100%) voor masterclasses, – courses, events en intervisie. En we kunnen je natuurlijk helpen met je eventuele IPMA certificering. Als zelfstandig ondernemer ontvang je ook de voordelen van het Platform Zelfstandige Ondernemers.

Geef hiermee een boost aan je competenties als projectprofessional!

Vanaf € 4,95 per maand excl. b.t.w. | Maximale duur 3 jaar.


Je groeit verder als Professional

Als professional heb je al enige jaren ervaring met projecten en programma’s. Je zoekt de verdieping en verbreding in je competenties. Naast wendbaarheid en meer instrumenten ben je zoek naar meer inzicht en zelfreflectie om de competenties te ontwikkelen voor de menselijke en minder maakbare kant van projecten.

IPMA-NL brengt jou vooruit door je in contact te brengen met mensen uit de praktijk en hun best practices: van jong tot oud en van junior tot senior. Bovendien heb je toegang tot onze premium content, waaronder de E-Library met honderden boeken uit ons vakgebied, masterclasses en -courses, kennisbanken en kortingen voor events. Als zelfstandig ondernemer ontvang je ook de voordelen van het Platform Zelfstandige Ondernemers.

Behaal je als projectprofessional een IPMA-certificaat? Dan ontvang je bij een IPMA-A of IPMA-B certificaat een gratis Professional lidmaatschap voor de duur van één jaar. Bij een IPMA-C of IPMA-D certificaat ontvang je 40% korting op één jaar van het Professional lidmaatschap.

Vanaf € 15,50 per maand excl. b.t.w.

Je bent een Senior Professional

Als senior wil je enerzijds blijven leren en anderzijds de volgende generatie op weg helpen met jouw kennis en reflectie. Je bent 60 of ouder. Ben je al lid? Neem dan zelf tijdig contact op.

IPMA-NL helpt jou vooruit met het grootste platform van Nederland voor projectmanagement  om in ontmoetingen anderen vooruit te helpen en onze kennisbank te helpen voeden…en daarvan zelf ook te blijven leren.

Bovendien heb je toegang tot onze premium content, waaronder de E-Library met honderden boeken uit ons vakgebied, masterclasses en -courses, kennisbanken en kortingen voor events. Als zelfstandig ondernemer ontvang je ook de voordelen van het Platform Zelfstandige Ondernemers.

Vanaf € 7,65 per maand excl. b.t.w.

Collectieve Lidmaatschappen

Een collectief lidmaatschap helpt jouw mensen vooruit in professioneel projectmanagement

Collectief Professional Lidmaatschap (via je organisatie)

Als organisatie sta je voor de uitdaging om projectprofessionals in je organisatie te helpen ontwikkelen en dat te laten blijken met een internationaal erkend certificaat. Met een bedrijfslidmaatschap geef je commitment als organisatie voor professioneel begeleide projecten en programma’s en bied je je werknemers een extra voordeel.

IPMA-NL helpt jouw organisatie vooruit met grootste platform voor projectmanagement van Nederland. De vele interprofessionele ontmoetingen met professionals buiten je eigen organisaties (nationaal en internationaal) zorgen dan voor een bredere blik en beter presteren.

Daarenboven hebben de deelnemende werknemers toegang tot premium content, waaronder de E-Library met honderden boeken, kennisbanken, aantrekkelijke kortingen (tot 100%) op masterclasses en -courses, events en intervisie.  En laten we de hulp voor (her)certificering niet vergeten.

Het bedrijfslidmaatschap kan onderdeel maken van een breder pakket, waarmee je organisatie een IPMA Business Partner wordt; vraag ons er naar.

Gestaffelde prijs per jaar voor een vast aantal deelnemers (exclusief b.t.w.); voorbeeld:


Student (via deelnemend instituut)

Als student sta je voor de uitdaging om de praktijk te leren kennen. IPMA-NL brengt jou als student van een deelnemende instelling vooruit door je in contact te brengen met mensen uit de praktijk en hun best practices: van jong tot oud en van junior tot senior.

Daarenboven heb je toegang tot onze onze premium content, waaronder onze kennisbanken en boeken. Een steun in de rug voor je eventuele IPMA certificering.

Ben je jong en wil je deelnemen buiten je instituut?
Kijk dan eens naar ons Young Crew aanbod.

IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?