IPMA lidmaatschap

Je bent werkzaam als projectprofessional in rollen als project-, programma- of portfoliomanager, dan wel als ondersteuner daarvan of als opdrachtgever of leidinggevende. Je  bent op zoek voor jezelf of voor je organisatie naar nieuwe kennis, best practices, dialoog, reflectie en erkenning van vakbekwaamheid (internationaal erkende certificering).

IPMA helpt jou vooruit met het grootste Nederlandse platform voor projectmanagement met een uitgebreid (inter)nationaal netwerk. We verzorgen vele bijeenkomsten (70 in 2020) en voeden je met Kennisbanken met honderden artikelen, een e-library met vele tientallen boeken, vele IPMA masterclasses en een internationaal erkende certificering. Het biedt je bovendien kortingen voor IPMA-NL Events, Intervisie en Coaching. Lees meer over onze waarde…

Individuele Lidmaatschappen

Of je veel of weinig ervaring hebt, jong of al wat ouder, PMO’er bent of leiding geeft aan projectprofessionals.
Er is voor iedereen plek bij het grootste platform voor projectmanagement van Nederland.

Je bent een
Young Professional

Als jonge werkende professional sta je voor de uitdaging om je competenties uit te bouwen en dat ook te laten zien. Je bent jonger dan 35 jaar. IPMA NL helpt jou vooruit met onze Young Crew Netherlands community waarin je kan interacteren en leren met leeftijdsgenoten.

Bovendien heb je toegang tot onze onze premium content, waaronder masterclasses, kennisbanken en boeken.

En we kunnen je natuurlijk helpen met je IPMA certificering. Maak hiermee een vliegende start als projectprofessional!

Dit lidmaatschap is gratis. Meld je aan bij onze Young Crew Netherlands community.

Je bent een
Professional

Als professional heb je al enige jaren ervaring met projecten en programma’s. Je zoekt de verdieping en verbreding in je competenties. Naast wendbaarheid en meer instrumenten ben je zoek naar meer inzicht en zelfreflectie om de competenties te ontwikkelen voor de menselijke en minder maakbare kant van projecten. IPMA-NL brengt jou vooruit door je in contact te brengen met mensen uit de praktijk en hun best practices: van jong tot oud en van junior tot senior. Bovendien heb je toegang tot onze onze premium content, waaronder masterclasses, kennisbanken en boeken. Dat helpt je (her)certificering.

Per jaar € 183,06 excl. b.t.w. (€ 221,50 incl. b.t.w.).
Dat is gemiddeld (excl. b.t.w.) € 15,26 per maand.

Je bent een
Senior Professional

Als senior wil je enerzijds blijven leren en anderzijds de volgende generatie op weg helpen met jouw kennis en reflectie. Je bent 60 of ouder.

IPMA-NL helpt jou vooruit door je het grootste platform van Nederland voor projectmanagement te bieden om in ontmoetingen anderen vooruit te helpen en onze kennisbank te helpen voeden…en daarvan zelf ook te blijven leren.

Wil je jezelf hercertificeren? Dan dragen je inspanningen daarbij aan mee.

Per jaar € 90,03 excl. b.t.w. (€ 110,75 incl. b.t.w.).
Dat is gemiddeld (excl. b.t.w.) € 7,50 per maand.

Je bent een voltijd Student

Als voltijd student heb je recht op dezelfde voordelen als een individueel lidmaatschap van een professional; je ontvangt liefst 50%(!) korting op het geldende lidmaatschap. Per jaar € 90,03 excl. b.t.w. (€ 110,75 incl. b.t.w.). Dat is gemiddeld (excl. b.t.w.) € 7,50 per maand. Meld je aan…

Collectieve Lidmaatschappen

Een collectief lidmaatschap helpt jouw mensen vooruit in professioneel projectmanagement

Student

(via deelnemend instituut)

Als student sta je voor de uitdaging om de praktijk te leren kennen. IPMA-NL brengt jou als student van een deelnemende instelling vooruit door je in contact te brengen met mensen uit de praktijk en hun best practices: van jong tot oud en van junior tot senior. Daarenboven heb je toegang tot onze onze premium content, waaronder onze kennisbanken en boeken. Een steun in de rug voor je eventuele IPMA certificering.

Professional

(via bedrijfslid met minimaal 8 deelnemende werknemers)

Als organisatie sta je voor de uitdaging om projectprofessionals in je organisatie te helpen ontwikkelen en dat te laten blijken met een internationaal erkend certificaat. Met een bedrijfslidmaatschap geef je commitment als organisatie voor professioneel begeleide projecten en programma’s.

IPMA-NL helpt jouw organisatie vooruit met grootste platform voor projectmanagement van Nederland. De vele interprofessionele ontmoetingen met professionals buiten je eigen organisaties (nationaal en internationaal) zorgen dan voor een bredere blik en beter presteren.
Daarenboven hebben de deelnemende werknemers toegang tot premium content, waaronder kennisbanken, boeken en ….last but not least gratis masterclasses. En laten we de hulp voor (her)certificering niet vergeten. Het bedrijfslidmaatschap kan onderdeel maken van een breder pakket, waarmee je organisatie een IPMA Business Partner wordt; vraag ons er naar.

Per jaar vanaf  €1400,= excl. b.t.w.

IPMA nieuwsbrief
IPMA lidmaatschap

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?