Wat het IPMA-NL Seminar Briljante Mislukkingen jou oplevert? De sprekers leren jou: waarom een falend project vaak meer vraagt van een projectmanager dan een succesvol project, maar vaak ook meer brengt, welke cultuur bijdraagt aan het leervermogen van een organisatie om te leren van falen en een methode en een taal om succesvol te mislukken. 

Eva Brouwer is de dagvoorzitter en zorgt voor de begeleiding langs deze waardevolle elementen. Benieuwd wie zij is? Zij stelt zich graag voor: 

Heb je je ooit geschaamd voor iets wat op je werk misging?

Gefeliciteerd!  

Dat is een mooie aanwijzing dat je iets hebt geleerd. Is die schaamte echt nodig? Je bent hoogstwaarschijnlijk juist een fantastisch verhaal rijker! 

Maandag 14 december vieren we onze briljante mislukkingen bij IPMA. Ik ben op deze dag dagvoorzitter en ik kan je nu alvast vertellen: de dag gaat nooit helemaal zo lopen zoals het draaiboek voorspelt. Laten we ons daar alvast op verheugen; op buiten de lijntjes kleuren en leren van onszelf en van elkaar. 

Mijn meest briljante mislukking? Die hoor je aanstaande maandag. Maar gelukkig ben ik een vat vól faalverhalen. In deze video deel ik er alvast één met je! En, ik vertel je waarom jij ook vol trots JOUW faalverhaal mag vertellen! 

Ik ben benieuwd naar jouw faalverhaal! Ik kijk er naar uit om je maandag te zien, onlive 😉 !

Eva  

Nog niet aangemeld? Doe het nu! Het is gratis en open voor iedereen:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?