Management of Change Community

De Management of Change Community bestaat sinds 2005 en richt zich op resultaat- en mensgerichte verandering. We doen dit door bijeenkomsten, workshops, boekpresentaties, etcetera. Iedereen met een verhaal over veranderen helpen we met dit platform. Voor alle leeftijden en ervaringsniveau’s: van junior tot doctor. Dus niet alleen als je een boodschap hebt, maar ook als je voor een vraagstuk staat waar je de community voor aanroept.

Onze kernovertuiging

Sinds onze start hebben we de kernovertuiging dat we de energie volgen. Van ons krijg je geen planning over hoeveel bijeenkomsten we denken te gaan houden. We volgen dus jouw energie. Dat betekent dat als er even geen bijeenkomst is, dan is dat zo. Maar…dat komt zelden voor. Zo hadden we in 2019 twintig bijeenkomsten met per bijeenkomst van 15 tot 100 deelnemers. 

In deze tijd dat de P-professie (projecten, programma’s, portfolio’s) steeds meer veranderkundige bagage vraagt, biedt dat jou een community waarin je je competentie kan laten groeien, waarin je andere professionals ontmoet. Sinds 2010 hebben we ook online bijeenkomsten; niet meer weg te denken in deze tijd.

Ons bestand aan deelnemers is (op een haar na) 1000 professionals. In de loop der jaren hebben we het VeranderLemnisscaat ontwikkeld: een competentieraamwerk voor veranderen met een Kennisbank van honderden items (van concept tot instrument) die we op connect.ipma.nl vanaf mei 2020 ontsluiten. Dus je krijgt nog eens een berg kennis en instrumenten cadeau als IPMA lid.

We ondersteunen je met jouw boodschap of vraag. We zijn dienend leiders die jou helpen. We leggen dus geen regie op in de zin dat we sprekers selecteren en een agenda managen. Wel beschermen we jouw en onze goede naam. 

Wil je meer weten? Ben jezelf geen inspirator (spreker, facilitator, trainer, etc), maar weet je een spreker of zoek je een antwoord op je vraag? Stuur een mail naar de Community Lead Bert van der Hooft of bel hem op: 06 11 11 94 05

Bijeenkomsten

We organiseren regelmatig kleinere en grotere bijeenkomsten. Bekijk hieronder onze bijeenkomsten.

Bijeenkomst voorstellen?

Heb je een idee voor een onderwerp? Wil je als spreker, organisator een bijdrage leveren? Zie je iemand die dat zou kunnen en willen?

Onze Blogs

Onze Partners

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?