Wegwijzer

Je premium content van je lidmaatschap (zoals kennisproducten als de E-Library en de Kennisbanken) vind je hieronder – na inloggen – onder “Mijn Lidmaatschap”.  Daar kan je jezelf aanmelden voor deze kennisproducten. Onder “Mijn Lidmaatschap” vind je ook de kortingen die van toepassing zijn op onze masterclasses en -courses (tot wel 100%)

Na aanmelding vind je de kennisproducten en masterclasses op het Connect Dashboard op connect.ipma.nl. Je ontvang hier bericht van. Bij kennisproducten is dat binnen dezelfde dag. Bij masterclasses zodra de online module op Connect opent.


Inloggen


Aandachtspunten

Zie je producten niet terug op Connect, check dan of je inlogt met hetzelfde emailadres als hierboven onder “accountgegevens” opgenomen is.

Met dezelfde inloggegevens als op deze site kan je inloggen op www.connect.ipma.nl. Had je daar al eerder een account? Pas dan in je accountgegevens op deze site je wachtwoord aan; dan zijn je wachtwoorden op beide sites gelijk.

Werkt je inlog op deze site ook na enkele keren niet, dan kan onze siteverdediging je IP adres kort blokkeren. Kom dan na een uur weer terug. Tref je die melding meteen bij je eerste inlog aan, dan kan iemand op je IP adres die blokkade veroorzaakt hebben. Kom dan na ook later terug.

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?