Burn-out preventie voor passionele project professionals.

Vooral passievolle en gedreven project professionals lopen kans om zichzelf voorbij te lopen. Met een burn-out als veelvoorkomend resultaat.

Een burn-out kost veel. Niet alleen financieel als organisatie, of je projectplanning loopt uit, maar ook persoonlijk. Want een burn-out zorgt voor kans op een blijvende hersenbeschadiging (Bron: Radboud Universiteit).

Leer in deze sessie enkele praktische technieken die zorgen voor ontspanning en bewustwording van automatische brein patronen. Jij ervaart oefeningen die je zelfs ongemerkt tijdens een vergadering kan toepassen.

Zie hier al je favorieten.

Mertine Middelkoop heeft ruim 15 jaar in het projectmanagement vak gezeten en de IPMA PMO certificering helpen opzetten. Na de publicatie van haar PMO boek gooide Mertine het roer om. Ze volgde haar hart en geeft nu trainingen en workshops in het bedrijfsleven op het gebied van samenwerken, Agile werken en mindfulness op het werk. Daarnaast verzorgt ze retraites in Afrika voor mensen die op zoek zijn naar meer betekenis in hun leven. Pro-actief had ze onbewust voorkomen dat ze zelf een burn-out kreeg toen ze enkele heftige tegenslagen te verwerken kreeg. Naast allerlei project gerelateerde certificeringen is ze geaccrediteerd coach en mindfulness trainer. Haar levensmissie is om meer licht te brengen in het werkveld.Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?