Wij zijn gewend lineair te denken. Elke stap komt na elke stap. De wereld verandert echter in exponentieel tempo. Na elke stap is de volgende het dubbele ervan. Kunnen wij dat wel aan? Wat voor impact heeft dat op onze manier van werken? Wat we de afgelopen 40 jaar gedaan hebben, zal ons de komende 40 jaar niet verder helpen. Hoe moeten we nu verder?

Dat zullen we bespreken en bediscussiëren op maandag 4 februari (15:00-19:00 uur) in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Tijdens de aftrap van het 40-jarig jubileum van IPMA NL beginnen we aan de zoektocht naar duurzaam, toekomstbestendig leiderschap.

De Fountainheads

We starten met een wake-up call van de Fountainheads. Jan-Henk en Tom zullen ons in sneltreinvaart langs allerlei toekomstbeelden voeren waardoor allerlei zekerheden aan het wankelen worden gebracht. Deze enerverende voordracht zal ons klaarmaken om aan toekomsttafels een aantal cruciale vraagstukken over leiderschap op verschillende niveaus te bespreken. Is Projectleider een verdwijnend beroep? Zijn er straks eigenlijk nog wel projecten? En hoe zien organisaties er dan uit? Is er nog wel zoiets als hiërarchie of zijn we straks allemaal onze eigen leider?

Neem iemand mee!

We verwachten een dynamische, enerverende bijeenkomst met natuurlijk de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. We hopen veel nieuwe gezichten te zien en nodigen je dan ook uit om iemand mee te nemen waarvan jij denkt dat hij/zij deze reis niet mag missen!

Programma

15:00 ontvangst
15:30 wake-up call
16:15 netwerkpauze met hapje en drankje
16:45 toekomsttafels (3x)
17:45 conclusies per tafel
18:15 afsluiting
18:30 einde en borrel

Schrijf jezelf en je gast uiterlijk vrijdag 1 februari in voor deze spectaculaire aftrap van het 40-jarig jubileumjaar van IPMA-NL! Dit kan via deze link.

Gepubliceerd in IPMA Nieuws
0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account