Een dag vol met inspirerende sprekers en interactieve workshops

In lijn met eerdere edities is het AC Jaarcongres 2018 weer een dag om naar uit te kijken. Het evenement biedt een uitnodigend programma met bekende keynote sprekers, leuke en leerzame parallelle sessies en terugkoppelingen uit de diverse werkgroepen. Details worden spoedig bekend gemaakt.

Agile werken, we kunnen er niet meer omheen. Een groot aantal organisaties heeft agile werken geadopteerd en organisaties die deze stap nog niet hebben gemaakt overwegen dit. Ook de verschillende vakverenigingen voor projectmanagement, architectuur, functioneel beheer, lean, verandermanagement en marketing zijn actief aan de slag met het onderwerp agile werken. Voor al deze partijen is een belangrijke vraag:  WAT IS DE IMPACT VAN AGILE?

Impact op de organisatie in termen van productontwikkeling of dienstverlening. Impact op klanten. Impact op de medewerkers qua mindset en de impact op de functie of rol. Impact vanuit kansen en bedreigingen. Welke impact heeft de transformatie naar agile werken bij jou of jouw organisatie gemaakt, of welke impact is hier te verwachten? Zijn de verwachtingen tot nu toe uitgekomen? Wat zijn de drempels? Welke gevolgen heeft agile werken op medewerkers in jouw organisaties gehad? Op welke manier is de organisatie veranderd? Kortom, tijd om samen stil te staan bij de impact die agile heeft gemaakt.

Belangrijkste informatie:

  • Wanneer? 11 oktober 2018
  • Waar? Landgoed Zonheuvel, Doorn
    Amersfoortseweg 98
    3941 EP Doorn
  • Voor wie? Projectprofessionals
  • PrijsDeelname aan het congres kost  € 450,- incl. BTW. Leden van Agile Consortium, IPMA-NL, NAF en Scrum@school betalen de sterk gereduceerde ledenprijs van € 250,- incl. BTW.

AANMELDEN VOOR HET AGILE CONSORTIUM NEDERLAND JAARCONGRES 2018?

Via onderstaande knop kun je jezelf aanmelden voor het Agile Consortium Nederland Jaarcongres 2018

DE IMPACT VAN AGILE? 

Gepubliceerd in Events,IPMA Nieuws
0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account