Met ruim 250 enthousiaste deelnemers, inspirerende keynotes, interessante lezingen en een sfeervolle locatie was de Project Management Parade 2017 een groot succes. Een kleine impressie:

In het Congrescentrum 1931 in Den Bosch begon de dag met een weerzien van oude bekenden, ontmoetingen met nieuwe bekenden en een goede kop koffie met een heerlijke muffin. Om kwart over negen begon het programma met een opening van voorzitten Fred Bons.

De keynotes en de andere sprekers hadden stuk voor een stuk een inspirerend en leerzaam verhaal. Allemaal in het teken van Betere projecten voor een betere wereld, iets om je aan het denken te zetten. In de pauzes was er de gelegenheid om bij te praten en te netwerken. Dat werd dus ook volop gedaan. De sfeer was goed, het eten en drinken was heerlijk en de stands werden goed bezocht.

Projectmanagement leeft, dat werd maar weer eens duidelijk op 11 april tijdens de Projectmanagement Parade. We zijn al goed op weg naar Betere Projecten voor een Betere Wereld, dat heeft iedereen die dag wel bewezen. Het was weer een groot succes!

Wij bedanken alle sprekers, keynotes, partners en deelnemers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Tot volgend jaar!

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?