Er zijn op internet heel veel vacaturesites te vinden, echter is geen van deze sites compleet. Als je een zoekopdracht invoert, worden er vaak irrelevante vacatures getoond. Projectbanen.nl biedt daarentegen wel als enige iedere dag opnieuw een actueel en compleet aanbod van alle projectvacatures in Nederland, maar biedt ook relevante informatie over alles wat met werk en inkomen te maken heeft. IPMA-NL en Signum Sales slaan de handen ineen om van Projectbanen.nl het meest complete carrièreplatform van Nederland te maken in het vakgebied projectmanagement. Mimoun el Ouarti (bestuurslid IPMA-NL): “IPMA-NL is het platform voor professionele groei en daarbij past deze propositie om naast ontwikkeling op het vakgebied de professionals ook aan hun carrière te laten werken.”

Alleen al in Nederland zijn meer dan 1.000 vacaturesites. Of je nu een functie zoekt als projectmanager, programmamanager, portfoliomanager of misschien nog één van die vele andere projectgerelateerde functies: op heel veel van die ruim 1.000 sites kun je terecht. Wanneer iemand op zoek is naar een baan in een specifieke branche of functie, dan is het wel zo fijn dat alleen déze vacatures getoond worden. Via Projectbanen.nl kan heel doelgericht het vacatureaanbod in projectfuncties doorgenomen worden.

Vraag & aanbod en vraag & antwoord

De meeste vacaturebanken stellen het publiceren van vacatures centraal. Er wordt geen rekening gehouden met andere bezoekerswensen, zoals relevante informatie over carrièrekansen. Platformen waar kennis gedeeld wordt zijn er genoeg, maar een platform met een compleet aanbod van werk én inkomen uit het projectmanagementvak bestond nog niet. Projectbanen.nl is volledig en uitsluitend gericht op iedereen die werkt in projecten en op zoek is naar een vacature, ontwikkelmogelijkheden, salarisinformatie en carrièreperspectieven. De werkzoekende professional staat hier centraal.

De arbeidsmonitor van Projectbanen

Wie wil weten hoe de markt van het projectmanagement zich op het gebied van werk & inkomen ontwikkelt, zou de arbeidsmonitor van Projectbanen moeten downloaden. De projectbanenmonitor is een uitgave van Projectbanen.nl, bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in projectmatige functies. Met interessante informatie over onder meer salarissen, selectiecriteria, brancheontwikkelingen, praktische tips en meer. De projectmonitor is te downloaden op Projectbanen.nl.

Op zoek naar een projectmanager

Op zoek naar een projectmanager Ontstaat een projectgerelateerde vacature in een organisatie, dan is Projectbanen.nl het carrièreplatform om een vacature te publiceren. Ook professionals die helemaal niet op zoek zijn naar een nieuwe baan, worden bereikt, omdat ze naar Projectbanen.nl gaan voor relevante informatie. Projectbanen.nl is het grootste online carrièrecentrum voor mensen die werkzaam zijn in projectmatige functies. Vind alles over vacatures, stages en jouw carrière op Projectbanen.nl.

“Projectbanen.nl is de eerste concrete stap op weg naar wat we noemen ‘Digital IPMA’. Het traditionele verenigingsmodel staat onder druk. Dat is niet alleen bij IPMA-NL zo, maar zien we ook bij sportverenigingen, vakbonden, politieke partijen en omroepen. De vanzelfsprekendheid waarmee mensen jarenlang lid werden en bleven van een bij hen passende vereniging ligt achter ons. Dat hebben we vanuit IPMA-NL gesignaleerd en we zien dat de toekomst ligt in het creëren van een digital platform voor projectmanagement, naast en sterk gelieerd aan de bestaande vereniging. Dit gaat zich de komende jaren verder ontvouwen, en Projectbanen.nl is een eerste concreet voorbeeld van het bijeenbrengen van vraag en aanbod.”

Fred Bons, voorzitter IPMA-NL

Arbeidsmarktmonitor downloaden?

Alle informatie die jij als projectspecialist graag wil ontvangen, hebben wij voor je samengebundeld in de eerste arbeidsmarktmonitor van Projectbanen.nl. Interessante informatie over onder meer salarissen, selectiecriteria, brancheontwikkelingen, praktische tips en meer tref ontdek je in arbeidsmarktmonitor.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?