ipma partners met signum marketing en romeo delta

Van links naar rechts: Mimoun el Ouarti (bestuurder IPMA­NL en portefeuillehouder media, communicatie en marketing), Arie van Loopik (algemeen directeur SIgnum Marketing), Sten Knaven (Online director Signum Marketing), Fred Bons (voorzitter IPMA­NL), Ben Bolland (Penningmeester IPMA­NL), Rene Doppen (directeur Romeo Delta).

Op 7 juli jl. zijn de beroepsorganisatie voor projectmanagement ‘IPMA­NL’ en haar nieuwe mediapartners Signum Marketing en Romeo Delta hun samenwerking officieel gestart. De meerjarige samenwerking tussen deze drie partijen heeft, volgens bestuurslid Mimoun el Ouarti, “als doel meer groei en impact te realiseren voor IPMA­NL, in haar streven naar Betere Projecten voor een Betere wereld”. Dit met als prioriteit het verder opbouwen van het IPMA Contenthuis.

IPMA­NL biedt individuen en organisaties een platform om te werken aan duurzame professionele groei op het vakgebied projectmanagement. Dit kan nog beter door te werken aan integratie en verbindingen van alle media­uitingen in het IPMA Contenthuis. Het Contenthuis is de benaming van de crossmediale strategie van IPMA, waarin website, digitale nieuwsbrieven, events, gedrukte uitgaven en het magazine ‘Projectie’ op een samenhangende wijze voor het voetlicht gebracht worden.

In Signum Marketing heeft IPMA de perfecte mediapartner gevonden. Het (online en offline) marketing­ en adviesbureau gaat in opdracht van IPMA de ontwikkeling en realisatie van de marketing en media van IPMA Contenthuis verzorgen. Romeo Delta geeft vanaf heden het 6 maal per jaar verschijnende vakblad voor
projectmanagement ‘Projectie’ uit en verzorgt de advertentieverkoop voor alle mediakanalen van IPMA. De nieuwe samenwerking zal bijdragen aan de duurzame professionalisering van projectmanagement in Nederland en het bevorderen van de effecten van IPMA’s crossmediale strategie.

Over IPMA­NL
IPMA Nederland is het grootste projectmanagement platform van Nederland; Door wereldwijde samenwerking met 68 andere IPMA landenverenigingen is IPMA­NL sterk in Competence standaarden voor professionals en projectmanagement
organisaties. IPMA­NL biedt individuen en organisaties een platform om te werken aan duurzame professionele groei op het vakgebied projectmanagement. Op een wijze die bijdraagt aan betere projecten voor een betere wereld. Dit doet zij door te inspireren met haar events en kenniscommunities, door het vakgebied te professionaliseren met onderzoek en publicaties en door te waarderen met certificering volgens internationaal erkende standaarden.

Over Signum Marketing
Signum Marketing is een online en offline marketingadviesbureau gevestigd in
Arnhem. Signum Marketing richt zich op de integrale strategie­ontwikkeling in
marketing en communicatie in opdracht van middelgrote en grote organisaties en
bedrijven. Samen met haar opdrachtgevers vindt Signum Marketing uit wat hun
unieke (online) identiteit is en welke (online) marketingaanpak daar het beste bij past. Signum Marketing stelt vast welke samenhangende en logische combinatie van middelen aansluit bij de doelen van haar opdrachtgevers en regisseert de
specialisten die de uitvoering regelen. Daar waar nodig voorzien van passende
verdienmodellen.

Website: www.signummarketing.nl

Over Romeo Delta
Romeo Delta is een uitgeverij én een communicatie­adviesbureau gevestigd in
Zieuwent (Oost­Gelderland), dat landelijk voornamelijk met printmedia operationeel is. Hierbij worden er magazines en kranten uitgegeven, zowel via huis­aan­huis verspreiding als via geadresseerde of ongeadresseerde relaties. Daarnaast wordt er crossmediaal advies gegeven m.b.t. contentmarketing. Dit betreft niet alleen de keuze van de juiste communicatie­middelen, maar ook de uitvoering en het beheer ervan.

Website: www.romeodelta.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?