Namens de internationale Executive Board van IPMA vragen we de aandacht voor het volgende: voor meerdere commissies worden kandidaten gezocht, namelijk de Certification Validation and Management Board (CVMB), de Young Crew Management Board, de Finance Committee, de Advisory Committee en de Ethics Committee.

Het betreft voor alle commissies een termijn van drie jaren: 2018 – 2020.

Om de diversiteit te bereiken die we nodig hebben, zoeken we kandidaten om zitting te nemen in deze commissies, die afkomstig zijn van een breed scala aan achtergronden en ervaring. We zoeken niet alleen mensen die actief betrokken zijn bij de lokale Member Associations, academici, trainers of leden van de certificeringsinstanties. We horen ook graag van mensen die in verschillende sectoren werken. De tijdsverplichting voor deze commissies bedraagt ​​naar schatting 300 uur per jaar, inclusief F2F, reis- en virtuele vergaderingen. De face-to-face-vergaderingen zullen meestal worden gepland rond de CoD-vergaderingen.

Kandidaten worden voorgedragen door de lokale Member Associations, in ons geval dus het bestuur van IPMA NL.
Geinteresseerden kunnen hun belangstelling kenbaar maken door een email te sturen aan de voorzitter van IPMA NL Fred Bons. Om in aanmerking te komen voor deze posities is het een vereiste om een korte biografie mee te sturen, waarin in ieder geval is beschreven:
· Voor welke commissie/positie de kandidatuur geldt (aanmelden voor meerdere posities kan, selectie voor maximaal een positie)
· Wie je bent;
· Relevante ervaring
· Relevante expertise en verwachte bijdrage aan de rol en de commissie

Aanmeldingen dienen uiterlijk 1 november bij het bestuur van IPMA NL te zijn ontvangen.

Bijgesloten een beschrijving van de genoemde commissies.

Interesse?

Interesse om je kandidaat te stellen voor een van de commissies? Meld je aan via onderstaande knop.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?