Lancering podcast De Flow Show - Voor meer Flow in jouw projecten

Heb jij podcasts luisteren al ontdekt? Een interessant interview luisteren als je in de trein of auto zit of meer te weten komen over een hot topic terwijl je de hond aan het uitlaten bent. Podcasts luisteren is als radio luisteren, met als voordeel dat je overal kunt luisteren op het tijdstip dat jij uitkiest.

Sinds 12 november staat  de podcast De Flow Show van Anna Schakel online. Zij interviewt ervaren project- en programmamanagers over hun successen, maar juist ook over hun fouten, hun ‘wakker-lig-momenten’ en hoe ze dit aanpakken. Daarnaast behandelt ze casussen van young projectmanagers. De geïnterviewde en Anna geven hun visie op de vraag en situatie van de young projectmanager. Een waardevolle intervisie in geluidsvorm.

Anna is naast presentator ook projectmanager en ondernemer. Ze is IPMA-C gecertificeerd en werkt graag op het snijvlak van ICT en business. Specialiteiten van haar zijn digitale processen, (linked open) data, business intelligence en implementaties.

De podcast is onder andere te vinden via deze link en via de kennisbank van IPMA. Uiteraard kun je de podcast ook terugvinden op podcastkanalen als iTunes, Stitcher, TuneIn en via jouw favoriete podcastapp.

Meld je aan

Heb jij een ervaring die je wil delen of heb je een breinbreker die je ter intervisie wil voorleggen? Neem dan contact op!

Gepubliceerd in IPMA Nieuws
0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account