Voor een promotieonderzoek naar “Succesvol programmamanagement” zijn we op zoek naar een twintigtal (ervaren) programmamanagers.

De vraag is of jij als programmamanager wilt deelnemen aan een interview van een uur met als doel jouw visie op de keuze van een programmamanagement methode te leren kennen. Het interview kan op een door jou gewenste locatie plaats vinden. Indien je belangstelling hebt wil je dan voor 1 juli 2017 (maar het liefst zo snel mogelijk) contact opnemen met Rene Hombergen.

Het onderzoek

Het onderzoek vindt plaats in de vorm van een Q-sort analyse. Je krijgt een aantal stellingen voorgelegd die je beoordeelt en rangschikt naar prioriteit. Daarbij geef je jouw overwegingen aan; waarom waardeer je de ene stelling positief en een ander negatief? De stellingen betreffen methodisch werken, welke aanpak, hoe dominant zijn bepaalde scholen en soortgelijke vragen op het gebied van programma management. Jouw commentaren worden vastgelegd in een verslag waarin alle resultaten van jou en jouw collega’s nader worden geanalyseerd. De onderzoeksresultaten worden met je gedeeld. De uiteindelijke ambitie van het onderzoek is om tot effectiever programmamanagement te komen.

Alvast dank voor uw bereidwilligheid en medewerking. Het is essentieel en wordt zeer gewaardeerd!

Deelnemen aan het onderzoek?

Wil jij je bijdrage leveren aan dit onderzoek naar succesvol programmamanagement? Deelnemen kan via onderstaande button.

Gepubliceerd in IPMA Nieuws
0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account