De Nederlandse Project Manager Master Award bevordert excellentie door de projectmanagementstudentengemeenschap op Masterniveau. Het erkent onderzoek op het gebied van projectmanagement door jonge academici aan Hogescholen en Universiteiten in Nederland. Genomineerden dienen minimaal met een 8 afgestudeerd te zijn.

De jury van de Dutch PM Master award 2017 bestond uit:
Prof. Dr. Hans Bakker – TU Delft – juryvoorzitter
Dr. Liesbeth Rijsdijk – Windesheim Honours college – jurylid
Dr. Tim Buscher – RUG – jurylid
Ir. Richard Middelkoop – Thales – jurylid

Gouden Award winnaar Rahul Sharma – Technische Universiteit Delft


‘Hoe voorkom je eenmalige contracten in de bouwindustrie’

Omvangbepaling, het beheer van de wijzigingen in de omvang en de reikwijdte in grote infrastructuurprojecten in de bouwindustrie voor eenmalige contracten.

Het juryoordeel: “Het probleem van de scope change en scope creep is zeer accuraat gepresenteerd op basis van literatuurstudie en case studies. Oplossingen voor scope creep zijn voorgesteld en experts in het bedrijf hebben het voorgestelde model al goedgekeurd. Kortom: een gedegen afstudeeropdracht met een sterke praktische focus.”

Zilveren award winnaar Cindy Clevers – Technische Universiteit Twente

‘Betere landing voor geleerde lessen’

Over het verbeteren van de projectbeheersing en de verspreiding van lessons learned op Schiphol…

Het juryoordeel: “De ontworpen checklist en de aanpak voor de interactieve sessies kunnen beide direct toegepast worden op elk project om de lessons learned vast te leggen en opnieuw te gebruiken. De praktische implementatie van de ontwikkelde methode was een integraal onderdeel van de afstudeeropdracht”

Bronzen award winnaar Henri Jonker – Hogeschool van Hall Larenstein

‘Beter doen met groen’

Hoe publieke ruimte op een multifunctionele manier te ontwikkelen en hoe te schakelen tussen leiden en loslaten…

Het juryoordeel: “Een mooi voorbeeld van een meerpartijensituatie waarin de overheid en de bewoners samenkomen. De vraag was hoe om te gaan met dit soort situaties, met name voor de ambtenaren.” Nederlandse Project Manager Research Award bevordert excellence door de projectmanagement studentengemeenschap op BSc en MSc niveau. Het erkent onderzoek naar het gebied van projectmanagement door jonge academici aan Hogescholen en universiteiten in Nederland.

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?