Bij de uitvoering van projecten en programma’s worden diverse groepsprocessen gebruikt. De indruk bestaat dat de deze processen vaak niet effectief zijn. Om die reden is de ‘CoP Faciliteren voor project professionals’ een onderzoek gestart naar de effectiviteit van deze processen. De uitkomsten van het onderzoek geven inzicht bij welke groepsprocessen de meeste winst (in tijd, effectiviteit en resultaat) te halen is. Dat geeft jou als projectleider of -manager inzicht in de groepsprocessen waarop je je aandacht moet richten.
Als CoP willen we onderzoeken op welke manier de CoP Faciliteren kan bijdragen aan het verhogen van de effectiviteit van deze werkprocessen. Het resultaat van het onderzoek zal in de Projectie gepubliceerd worden. Daarom deze oproep:

Help jij mee door ons anoniem informatie te geven over de (effectiviteit van) gropesprocessen in jouw project of programma? Vul dan vóór 1 april deze korte enquête met 10 simpele vragen in.
Onder elke 10 inzenders (incl. de de geïnterviewden tijdens het IPMA-congres) verloten we één exemplaar van het boek ‘Faciliteren zonder omwegen‘. Deze boeken reiken we uit  op de IPMA Parade van 17 april.

Gepubliceerd in IPMA Nieuws
0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account