Op dinsdag 27 oktober staat de 4e editie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg gepland met als thema ‘Keiharde zachte vaardigheden’. Projectmanagement in de Zorg is het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. De dag staat in het teken van kennisoverdracht en kennisdeling. Laat je inspireren door de visies van keynote sprekers Peter de Visser (Incluzio), Prof. dr. Gabriël Anthonio (Rijksuniversiteit Groningen en Verslavingszorg Noord-Nederland) en Liselore Havermans (Researcher) o.l.v. dagvoorzitter John van Rouwendaal. Bezoek ook de praktijkcases, workshops en informatiemarkt. Als lid van IPMA NL ontvang je € 50,- korting op de deelnameprijs. Gebruik code PMZDCT50IPMA tijdens de online registratie via www.pmindezorg.nl

Aanmelden voor het PM in de zorg jaarcongres?

Wil jij je aanmelden voor het jaarcongres projectmanagement in de zorg op dinsdag 27 okt? Dit kan via onderstaande knop.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?