Samenwerkingsovereenkomst tussen IPMA-NL en Plan-B getekend!

De samenwerking tussen IPMA-NL en Plan-B is afgelopen vrijdag 19 oktober door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst bekrachtigd! Het betreft de samenwerking aangaande intervisiebijeenkomsten voor IPMA A en B gecertificeerden. Zowel IPMA-NL, de initiatiefnemers en de vele deelnemers van het netwerk tonen zich zeer tevreden over deze samenwerking.

Intervisienetwerk bijeenkomsten

De intervisie sessies worden sinds 2015 voor IPMA A en B gecertificeerde door Plan-B verzorgd in samenwerking met IPMA-NL. Professionele moderators begeleiden deze intervisie avonden. Het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst is een belangrijke stap voor de continuering van dit intervisienetwerk binnen Nederland, vindt Peter Aarden. Peter is mede initiatiefnemer van de intervisie avonden en het daaraan verbonden netwerk voor IPMA A en B gecertificeerde. Bijna 10% van de IPMA B gecertificeerde heeft nu deelgenomen of neemt deel aan de intervisie bijeenkomsten. Daarnaast organiseren wij periodiek een netwerk bijeenkomst voor alle huidige maar ook ex-deelnemers. Tezamen vormt deze groep het IPMA B netwerk van Nederland! Een groep die elkaar kent en ontmoet via het elektronische platform wat Plan-B onderhoudt.

Continuering intervisienetwerk bijeenkomsten

De samenwerking tussen de vakvereniging IPMA-NL en Plan-B was al goed, maar is nu extra onderstreept door de samenwerkingsovereenkomst. Na de pensionering van Clemens Bon was de wezenlijke vraag hoe nu verder te gaan met dit netwerk. Commercieel niet interessant, omdat vanuit Plan-B geen commerciële activiteiten meer plaatsvinden. Maar het netwerk is te waardevol voor deelnemers en ook voor de vakvereniging om het niet voort te zetten. De doelstelling van  IPMA-NL en Plan-B, beide willen betere projecten voor een betere wereld, komen zo overeen dat een verregaande samenwerking heel vanzelfsprekend is. Kennis en (senior) ervaringsuitwisseling maar ook behandelen van vak casuïstiek tussen gelijkgestemden is een hele praktische invulling van deze doelstelling.

Fred Bons
Samenwerking IPMA en Plan B

Interesse?

Heb je ook interesse in dit intervisie netwerk? Kijk dan op de site van Plan-B consult voor meer informatie of neem contact op via onderstaande knop.

Gepubliceerd in IPMA Nieuws,IPMA-B
0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account