Tanja Haringa finalist voor de 2020 IPMA Individual Award Agile Leader of the Year


IPMA’s wereldwijde competitie voor de Global Agile Leader of the Year heeft voor 2020 drie finalisten geselecteerd. Met trots kunnen we zeggen dat Tanja Haringa uit Nederland tot de drie finalisten behoort.

Tanja heeft een veranderingsproject uitgevoerd voor International Card Services (ICS), een dochteronderneming van de ABN AMRO Bank.  Het doel van het project was het gebruik van de Agile-methodologie te introduceren bij het implementeren van de richtlijnen van de Nederlandse- en Europeese Bank bij ‘Payment Service Directive 2 (PSD2)’

Op basis van Tanja’s innovatieve toepassing van de Agile-methodologie concludeerden de juryleden dat ze Agile effectief had gebruikt om een ​​complexe business vraag te ontleden. Met effectieve betrokkenheid van een divers belanghebbendennetwerk en met strakke tijdlijnen heeft zij een voortreffelijk resultaat gerealiseerd.

Zie wie de finalisten zijn op:

https://awards.ipma.world/news/2020-ipma-individual-awards-agile-leader-of-the-year-finlaists/

Wie van de drie finalisten de gouden medaille gaat winnen wordt bekendgemaakt tijdens de IPMA Global Awards ceremonie op 31 oktober 2020. Deze  bijeenkomst is virtueel. Inschrijven hiervoor kan op http://bpw.ipma.world/awards/. Daar is ook de informatie te vinden over de overige awards die in een vol programma worden uitgereikt.

Hou onze bijeenkomsten in de gaten, want Tanja is uitgenodigd om haar episch verhaal met ons te delen. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?