Agile Governance nieuwsbrief

Agile Governance doe je samen!

Deze nieuwsbrief staat in het teken van agile governance; een niet geringe kunst waarin we als beroepsgroep ons nog verder kunnen ontwikkelen. Om die reden investeert IPMA-NL in het oktober symposium: Agile Governance: a hell of a job? Dit symposium is voor onze leden en bezoekers gratis.

Agile Governance kan je zien als hoe een organisatie haar projecten overziet, volgt en begeleidt. Maar er is meer onder de agile zon om dat niet “een hell of a job” te laten zijn. Agile governance doe je namelijk samen.

Dit Governance vraagstuk onderzoeken we in het symposium: met vakgenoten uit verschillende disciplines wisselen we van gedachten en onderzoeken we hoe we deze verandering te lijf gaan. We kijken in het symposium naar:

  • opdrachtgeverschap,
  • sturen vanuit de bedoeling,
  • strategische keuze maken,
  • en projectmatig werken in een agile wereld.

We starten op dinsdag 5 oktober met een interactieve spelshow onder leiding van Jitske Kramer, cultureel antropoloog en vervolgen de week met tientallen bijeenkomsten. Laat je dus verrassen, inspireren en leer van de kennis en ervaring van professionals uit het vakgebied en je naaste collega’s. Maar….wees wel snel met aanmelden; vol is vol!

En…ondertussen kan je voorproeven met onze bijeenkomsten, artikelen en podcast. In deze nieuwbrief hebben we een selectie voor je klaargezet.

Marcel Vilain, voorzitter IPMA-NL


IPMA NL nieuwsbrief
IPMA-lid

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?