Onderzoek levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het vak projectmanagement. Het vergroot de kennis en het begrip over projecten en vormt een belangrijk basis voor verbetering van de uitvoering van projecten in de praktijk.

Het platform projectmanagementonderzoek Nederland is een initiatief van IPMA Nederland, PMI chapter Nederland en onderzoekers van verschillende universiteiten en hogescholen. Samen hebben wij het initiatief genomen om middels een langlopend samenwerkingsverband afstemming te verbeteren tussen onderzoeksactiviteiten op het terrein van projectmanagement onderling én tussen onderzoek en praktijk.

De “Dutch Research Excellence Award” – of ’De Zoekies’ (het refereert naar het Nederlandse woord onderzoek) is een award programma. Het vertegenwoordigt de beste academische en business-focused projectmanagement ideeën.

Ben je aan het afstuderen? Zou je het liefst een onderzoeksstage doen? Geïnteresseerd in projectmanagement?

Dan kan JIJ in aanmerking komen voor een betaalde onderzoeksstage projectmanagement!

The Dutch Research Excellence Award – or ’The Zoekies’ (in reference to the Dutch word “onderzoek” or research) is an awards program. It represents the best of academic and business-focused project management ideas.

Are you graduating? Would you like a research-based internship? And are you interested in project management?

Then consider applying for a paid research internship project management!

Het laatste nieuws

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?