Onderzoeksplatform

Het platform projectmanagementonderzoek Nederland is een initiatief van PMI chapter Nederland, IPMA Nederland en onderzoekers van verschillende universiteiten en hogescholen. Samen hebben zij het initiatief genomen om middels een langlopend samenwerkingsverband afstemming te verbeteren tussen onderzoeksactiviteiten op het terrein van projectmanagement onderling én tussen onderzoek en praktijk. Hier vindt u de database van onderzoekers in Nederland en met welk type onderzoek zij zich bezig houden.

Als onderdeel van de samenwerking is een inventarisatie gemaakt van alle onderzoeken die in Nederland lopen op het gebied van projectmanagement. Op basis daarvan worden bijeenkomsten georganiseerd waarin onderzoekers kennis en ervaringen kunnen uitwisselen en hun onderzoeken op elkaar kunnen afstemmen. De beide verenigingen IPMA en PMI zetten hun netwerk van leden en partners in om toegang te geven tot praktijkervaringen en om onderzoeksvragen te formuleren. Ook geven zij zelf onderzoeksopdrachten aan studenten van hogescholen en universiteiten.

Deelnemen?

Indien jij ook onderzoek verricht op het gebied van project-, programma-, of portfoliomanagement, kun je deelnemen aan ons onderzoeksplatform. Hier kun je discussiëren en sparren met mensen uit het vak.

Onze partners:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account