Pas de principes van Open Leiderschap toe opdat jouw team eruit haalt wat er al in zit.

Je wilt werken aan resultaat en het liefst net een beetje meer dan afgesproken. Dat gaat niet vanzelf. Verandering is continu aan de orde. Als team de finish halen en het feestje vieren is een hele prestatie en vergt leiderschap. Jouw leiderschap!

Voor het bereiken van de doelen heb je de creativiteit, wendbaarheid en het doorzettingsvermogen van je team en de organisatie nodig. Op jouw project presteren betrokken teamleden het best in een sfeer van vertrouwen en openheid. Hoe pak je dat aan?

Welke dynamiek en karakteristieken kun jij inzetten, zodat jouw team eruit haalt wat er al in zit. Door het toepassen van open leiderschap en de inzet natuurlijk open karakteristieken, kan jij het verschil maken. Ontdek welke mindset het van jou vraagt om van je project een succes te maken.


[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Mijn naam is Jos Groen. Ik ga voor grip en open leiderschap. Ik wil eruit halen wat er vaak al in zit. Leiders en teams die ‘aan’ staan maken het verschil.

Ik heb ruim 20 jaar praktijkervaring, kennis en inzicht opgedaan als eindverantwoordelijke op het gebied van management, leiderschap, transformatie, sales en bedrijfsvoering. Die zet ik nu in om leiders en managers te ondersteunen in hun praktijk en de transformatie naar open leiderschap.

Ik ben benoemd tot OpenOrg Ambassador, de enige in NL. Daarnaast ben in het bezit van het internationale certificaat als Transformational Presence en Leadership coach.Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.

Opmerkingen:

Maximaal aantal deelnemers: 20


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?